Mit gondolnátok rólam?
Nagyon kellemetlenül érzem magam. Beteg nálunk az egész család, már 2 napja nagyon fájt a fejem, erre rájött még, hogy menstruálok is. bevallom, hogy a lakásban csak olyan dolgokat végeztem el, ami feltétlenül szükséges, legszívesebben csak aludtam volna, tényleg szarul voltam. Pici baba és egy ovodás korú gyerekem is van, már annak örültem, hogy velük a napi teendőket el tudtam végezni, és pont. Erre reggel beállít apósom és a testvére. Annyira szégyenlem magam, hogy nem volt makulátlan a lakás, ráadásul az előbb vettem észre, hogy még a nadrágom kicsit át is ázott.
Mit gondolhatnak most rólam? Őszintén. Legszívesebben elsüllyednék. :(
Gondolom látogatóba mentek, és nem háznézőbe. Ne aggódj. Biztos nem azzal voltak elfoglalva, hogy mekkora rend van. Van olyan, amikor nem tipp-topp minden, biztos náluk is előfordult már.
A nadrágról meg annyit, hogy szerintem nem ültél le velük szembe nagy terpeszbe, tehát valószínüleg ők észre se vették.
Pihenj sokat, ne aggódj.
Jaj én is meg voltam fézva a múlthéten, szaladt a lakás, én pizsomában, borzosan tespedtema tv előtt egész déelőtt, nagyon reméltem, hogy enm állít be semmilyen vendég.
Ne törődj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!