Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit gondolnátok rólam?

Mit gondolnátok rólam?

Figyelt kérdés
35éves vagyok,múltam.A Blikkbe írtak egy cikket.A kecskeméti álbombával fenyegetőzőről a rendőrség szakpszichológusa profilt készített,ami teljes egészében rám(is)illik.Noha nekem még sohasem volt összeütközésem a törvénnyel.Mit gondoltok?
2011. jún. 3. 23:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Részlet a cikkből:"25évnél idősebb,legalább középfokú végzetségű.Az illető férfi,és az átlagnál valamivel műveltebb,türelmes,aprólékos típus,valamiért rettentően haragszik az emberekre.Az ilyen ember egész életében kudarcot vallott,amelyeket képtelen feldolgozni.A mi emberünk egy szürke kis figura lehet,aki éveken át a mama kedvence volt,ám a gyerekek között soha sem talált barátokat.Ahogy idősödött,a helyzet egyre rosszabb lett.A társaságok kitaszították,észre sem vették.Valószínű,hogy a nők is keresztülnéznek rajta."
2011. jún. 3. 23:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Megdöbbentően hasonlít az én életemre.
2011. jún. 3. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor szedjél össze egy nőt végre és ne akarj senkire sem hasonlítani.
2011. jún. 4. 01:07
 4/5 homo ludensz ***** válasza:
100%
Gondolod hogy predesztinálva vagy egy bombakészítésre? Egyáltalán miért kacérkodsz a gondolattal? Alkoss valami szép és hasznos tárgyat vagy eszközt aminek a környezeted örül. A profil kb. olyan mint a horoszkóp a Bilikben, sok sok 35 évesre illik a napi vagy heti szószedet.
2011. jún. 4. 09:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Én nem gondolnék rólad ez alapján semmi rosszat. Egy része ennek rám is igaz, de minden ismerősöm jó embernek tart és hirtelen nem is tudnék olyat mondani aki utálna.

Attól hogy hasonló dolgok történtek veled, mint ezzel az emberrel még egyáltalán nem biztos hogy te is rossz ember vagy mert ugyanaz az élethelyzet minden emberből mást vált ki.

És lehet hogy nem teljesen igaz ez a cikk, mert a Blikkbe sokszor olyat írnak ami csak ki van találva.

2011. jún. 4. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!