T i mit gondolnátok ezek alapján rólam?
"Az Ön kompetenciái
alaposság
alkotókészség
barátságosság
dinamikus személyiség
diszkréció
empátia
érzékenység a társadalmi kérdések iránt, társadalmi felelősségtudat, szociális érzékenység
esztétikai érzék
etikai érzék, etikus magatartás
frusztrációtűrés
gyakorlati készség, gyakorlati beállítottság, gyakorlatias látás
információfeldolgozási képesség
kezdeményezőkészség
kézügyesség
kreativitás
megfigyelőképesség
meggyőző készég
monotónia-tűrés
önálló döntéshozatali készség
rendszerszerű gondolkodás, rendszerszemlélet, rendszerezőkészség
segítőkészség
szervezőkészség
technikai adottságok illetve alkalmazások alkalmazási képessége (változó környezetben is)
tisztaság (munkavégzés során)"
Kitöltöttem egy tesztet, és ezt adta ki eredménynek, én ezzel majdnem teljesen egyet is értek, csak kíváncsi vagyok, másoknak mi jutna eszébe egy ilyen emberről. Bármi jöhet. :) (19L)
Hát, elégedett vagyok önmagammal, de végül is ki nem szereti, ha legyezgetik a hiúságát? :D Amúgy tényleg csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést, és biztos van még egy rakat jó tulajdonság amit nem kaptam meg. (Bár fura, hogy rosszat nem adott ki.)
Ez a teszt egyébként amit kitöltöttem: [link] Azt hiszem regisztrálni kell hozzá. (Ha esetleg valakinek van kedve kitölteni..:)
Jó az oké hogy felsorolod a tulajdonságaimat..de te ki vagy???XD
Ezt általánosságból mindenki magára veheti szerintem legalább is mindegyikre érzek hajlamot vagy tudást...
Elméletileg nem vagy elcseszett de ez csak egy teszt...A személyiségedet a tetteid alapján nézi mindenki!!!Szavak nem számítanak mert sok a hazug ember...Az számít amit csinálsz és ahogyan csinálod!!!Ha jól csinálod a dolgaid akkor ugy is észreveszed hogy sok barátod lessz és sokan fognak tisztelni!!!
Üdv!
Nem hiányoznak az elért pontok, vagy más adat az űrlapról?
hahó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!