Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok ez alapján erről a lányról?
Csendes típus, aki szép, csak önbizalom híján kevés pasija volt, habár ők vevők lettek volna rá. Társaságban nem szeret a középpontban lenni.
Így hirtelen ennyi.
Öcséém. XD nem Marcsinak hívják a csajt?:D
Tökre mint unokatesóm xD
sztem a kérdező magáról írt:P ha így van:
szerintem, bár én lány vagyok, de sok pasinak bejön az ilyen. nem a "páwákhnak", hanem a visszahúzódobb, félénkebb fiúknak.
amúgy ha nem vagy így kibékülve magaddal, akkor változtass, próbálj dominánsabb lenni a barátikörödben, próbálj ismerkedni, új kapcsolatokat szerezni, és akkor könnyebben beeshet vmi srác. :)
Első exem ilyen volt. Kis aranyos, önbizalomhiányos, nem bulizós , tanulgatós, szorgalmas, édes kis cucc.
De minden nőt 1000 pasi kefélne szüntelen, még a randákat is már elnézést. Erre ráébresztettem. Na azóta olyan ordas nagy ribanc lett belőle hogy amikor mesél egy pálinkát le kell tolnom. Pedig nem nagyon iszom(2-3 sör meg 17%os likőr max). És megbánás az... semmi. Kicsit elgondolkodik. Kihozza magát a szenvedő félnek. És tiszta lelkiismerettel megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!