Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondolnátok rólam,...

Fiúk! Mit gondolnátok rólam, ha meglátnátok az utcán?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy "mai divatos" lány.

Általában passzos (nem teljesen cső) szárú farmer van rajtam, sport-vagy tornacipővel. Egy mintás, egy színű felső. Nem fekete vagy fehér, hanem színes, pl. piros, zöld, kék, rózsaszín. Nem hordok semmilyen ékszert. Egyáltalán nem sminkelem magam, még csak szájfényt sem használok, semmit. Néha van 1-2 pattanás az arcomon.

A hajam vagy copfba van, vagy ki van engedve, nem vasalom, egy kis természetes hullám van benne.

És hátitáskám van, nem oldaltáska.

Így csak a leírtak alapján mit gondolnátok rólam, ha meglátnátok valahol?

Jöhet pozitív, negatív vélemény egyaránt.

Kort is írjatok lécci.

2011. máj. 16. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem hiszem hogy csak te járnál így :) Különben is a divat nem erőszak, nem lehet mindenki divatmajom, egy év múlva úgy is más lesz a menő.
2011. máj. 16. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
El se olvasom, inkább mutass egy képet. Így nem lehet megállapítani.
2011. máj. 16. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Semmit, rajtad kivül sok ezer ugyanilyen csaj mászkál az utcán kb, valszeg fel se tűnnél.Max ha szembe jössz az utcán és jó csaj vagy, de ezt kép nélkül nem lehet megmondani.
2011. máj. 16. 15:30
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Nekem bejössz :)
2011. máj. 16. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kb minden második így néz ki, csak te az a beképzelt fajta lehetsz, aki oda van meg vissza, hogy milyen egyedi és fantasztikus, mert ő smink nélkül jár. XD Hát gratulálok. :D

Meg az jut eszembe, hogy reggel csak felkapsz valamit és ennyi, jobb esetben fogat mosol még. xD

Ha szép vagy megnézlek, ha nem, akkor nem, ha semmilyen vagy, akkor rád se nézek. Nem a ruhákon meg a sminken múlik a dolog, már az extrémebb esetket leszámítva. :D

21 éves vok, ha mindenáron tudni akarod. xD

2011. máj. 16. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
de amúgy tényleg:D minden második fiatal így jár:D
2011. máj. 16. 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok egy "mai divatos" lány."

XD, áhh, dehogy!

2011. máj. 16. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!