Ha ennyire kiakadt a gyerek témán, van jövője ennek a kapcsolatnak?
És itt a lényeg amit az egyik hozzászóló írt. Ne csak akkor legyen kedves, rendes, meg mézes-mázos mikor minden rendben van, amikor minden szép, akkor is legyen veled megértő, és kedves mikor valami hirtelen közbejön ami váratlan és nem túl jó..
Én is mindenképpen megbeszélném vele ezt, de hogy ez így kijött belőle, az fix,hogy én még 1000x átgondolnám,hogy érdemes-e ezt a kapcsolatot tovább folytatni.
sajnállak nagyon :( én is kőkeményen elgondolkodnék, hogy mit is akarok tőle ezek után
elveszted az állásod, nem tudtok fizetni valamit, BÁRMI megtörténhet
a lényeg, hogy jóban ROSSZBAN is együtt kell lenni
nem, hogy jóformán a te testedről van szó és még ő akad így ki
ez borzalmas
egyértelmű: hagyd ott.
szerintem azért munkózik, mert ő is ezt akarja
amikor azt hitte, hogy terhes vagy, rájött, hogy nem akarja magát lekötni melletted
Ez egy jó teszt a volt a "párodnak",hogy megértsd:nem ő az,akivel hosszú távra tervezhetsz.
Nem csak akkor kell szeretni valakit,mikor minden rendben van,hanem akkor is,mikor felfordulnak a dolgok.Nem hiszem,hogy ezen van még mit megbeszélni,mindenféle beszélgetés helyett ékesebben árulkodnak róla a tettei és a szavai.Szerintem hagyd ott őt,mert elég egyértelmű,hogy ő nem apának és párnak való.
Valószínű nem veled tervez jövőt...igaz, hogy még lehetne várni a korotokban a gyermekáldással, de egy leendő apajelöltnek akkor sem így kellene reagálnia. Szó ami szó, úgy kellene viselkednie, mint az előttem írók párjainak.
(A sajátommal nem akarok villogni, de Ő is kiáll mellettem)
Sajnálom, de nincs jövője a kapcsolatotoknak. :(
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!