Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ennyire kiakadt a gyerek...

Ha ennyire kiakadt a gyerek témán, van jövője ennek a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, még fiatalok vagyunk, 22 és 23 évesek. Nagyon megijedtem, mert azt hittem terhes vagyok, a terhességi teszt is pozitívat mutatott, de szerencsére kiderült, hogy vaklárma volt, tévedtünk mi is és a teszt is. Eltelt 2 hét, de folyton csak veszekszik velem, kiabál, bunkó, sérteget. Mikor volt ez a dolog, akkor teljesen bekattant, összevissza csapkodott, azt hittem, megüt. Azóta is ezeket csinálja, nekem ez nagyon fáj, nem ilyen volt. Nem érdemeltem ezt ki szerintem, nagyon kegyetlen velem, arra gondolok, hogy megijedt, hogy tényleg teherbe ejtett. Én is nagyon megijedtem, de miért rajtam kell levezetnie a feszültségét? Teljesen a lelkembe tipor a szavaival, nem lehet hozzászólni. Ha valóban gyereket várnék, akkor a viselkedése alapján valószínűleg elhagyott volna. Van így értelme tovább folytatni? Úgy érzem, ennyi éven keresztül félre ismertem őt, egy normális kapcsolatban meg lehetne beszélni és nem vádolni a másikat ilyen durva módszerekkel.
2011. nov. 29. 20:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

És itt a lényeg amit az egyik hozzászóló írt. Ne csak akkor legyen kedves, rendes, meg mézes-mázos mikor minden rendben van, amikor minden szép, akkor is legyen veled megértő, és kedves mikor valami hirtelen közbejön ami váratlan és nem túl jó..

Én is mindenképpen megbeszélném vele ezt, de hogy ez így kijött belőle, az fix,hogy én még 1000x átgondolnám,hogy érdemes-e ezt a kapcsolatot tovább folytatni.

2011. nov. 29. 20:48
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után inkább az legyen a gondod, hogyan szabadulhatsz meg tőle.
2011. nov. 29. 20:50
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

sajnállak nagyon :( én is kőkeményen elgondolkodnék, hogy mit is akarok tőle ezek után

elveszted az állásod, nem tudtok fizetni valamit, BÁRMI megtörténhet

a lényeg, hogy jóban ROSSZBAN is együtt kell lenni

nem, hogy jóformán a te testedről van szó és még ő akad így ki

ez borzalmas

2011. nov. 29. 20:50
 14/22 anonim ***** válasza:
3%
nincs ezzel semmi gond, mindenkinek lehetnek hullámvölgyei, felejtsd el az egész veszekedést
2011. nov. 29. 20:56
 15/22 A kérdező kommentje:
Nálunk is a gyógyszer kavart be, olyan tüneteket produkáltam, mintha terhes lennék, ezután még a teszt is azt mutatta, nagyon bepánikoltunk. Nem is lett volna ezzel baj, ha addig tartott volna, amíg ki nem derül az igazság, de még mindig folytatja, mintha én követtem volna el valami bűnt, reggeltől estig bunkózik, már nem bírom idegekkel, nem szeretem, ha így beszélnek velem. Hiába mondom, hogy fejezze be, akkor is cseszeget, meg szemétkedik egész nap.
2011. nov. 29. 21:02
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

egyértelmű: hagyd ott.

szerintem azért munkózik, mert ő is ezt akarja

amikor azt hitte, hogy terhes vagy, rájött, hogy nem akarja magát lekötni melletted

2011. nov. 29. 21:07
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyerekkel annyi gond van, akár rohanni éjjel az ügyeletre... Ha most így viselkedett, gondolj csak bele legközelebb esetleg terhes leszel, nem veteted el, mert nem biztos hogy megtudod tenni, és akkor hogy fog viselkedni, mondjuk amikor menni kell az ügyeletre. Ettől az embertől menekülni kell, még nagyon fiatal vagy, gyakorlatnak jó volt ez a fickó, de csak gyakorlatnak.
2011. nov. 29. 23:09
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy jó teszt a volt a "párodnak",hogy megértsd:nem ő az,akivel hosszú távra tervezhetsz.

Nem csak akkor kell szeretni valakit,mikor minden rendben van,hanem akkor is,mikor felfordulnak a dolgok.Nem hiszem,hogy ezen van még mit megbeszélni,mindenféle beszélgetés helyett ékesebben árulkodnak róla a tettei és a szavai.Szerintem hagyd ott őt,mert elég egyértelmű,hogy ő nem apának és párnak való.

2011. nov. 30. 08:46
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű nem veled tervez jövőt...igaz, hogy még lehetne várni a korotokban a gyermekáldással, de egy leendő apajelöltnek akkor sem így kellene reagálnia. Szó ami szó, úgy kellene viselkednie, mint az előttem írók párjainak.

(A sajátommal nem akarok villogni, de Ő is kiáll mellettem)

Sajnálom, de nincs jövője a kapcsolatotoknak. :(

23N

2011. nov. 30. 08:52
 20/22 anonim ***** válasza:
78%
Egy kicsit nekem az a furcsa, hogy írod kedves kérdező, hogy hiába derült már ki, hogy vaklárma volt, változatlanul szemétkedik veled..Ezt nem értem miért teszi. Egy kezdeti sokk még azt mondom belefér. Abban a pár napban amíg nem vesztek újabb tesztet, vagy nem mentél el nőgyógyászhoz, addig végülis még lehetne magyarázat a viselkedésére. Sokkot kapott stb...(bár személy szerint nem fest túl jó jövőképet a reakciója) De azt nem értem, hogy miután már kiderült, hogy téves, fellélegezhettek stg. még mindig folytatja. Ez furcsa nekem! :( Talán először erről kéne beszélnetek, kérdezz rá kerek perec, hogy mi az ami most idegesíti őt, hisz az a tény, hogy terhes lehetsz, már elmúlt...
2011. nov. 30. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!