Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ennyire kiakadt a gyerek...

Ha ennyire kiakadt a gyerek témán, van jövője ennek a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, még fiatalok vagyunk, 22 és 23 évesek. Nagyon megijedtem, mert azt hittem terhes vagyok, a terhességi teszt is pozitívat mutatott, de szerencsére kiderült, hogy vaklárma volt, tévedtünk mi is és a teszt is. Eltelt 2 hét, de folyton csak veszekszik velem, kiabál, bunkó, sérteget. Mikor volt ez a dolog, akkor teljesen bekattant, összevissza csapkodott, azt hittem, megüt. Azóta is ezeket csinálja, nekem ez nagyon fáj, nem ilyen volt. Nem érdemeltem ezt ki szerintem, nagyon kegyetlen velem, arra gondolok, hogy megijedt, hogy tényleg teherbe ejtett. Én is nagyon megijedtem, de miért rajtam kell levezetnie a feszültségét? Teljesen a lelkembe tipor a szavaival, nem lehet hozzászólni. Ha valóban gyereket várnék, akkor a viselkedése alapján valószínűleg elhagyott volna. Van így értelme tovább folytatni? Úgy érzem, ennyi éven keresztül félre ismertem őt, egy normális kapcsolatban meg lehetne beszélni és nem vádolni a másikat ilyen durva módszerekkel.
2011. nov. 29. 20:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

A férjemmel három hete jártunk, amikor két hetet késett a menzeszem. Tehát az ő szemszögéből az első együttlét alkalmával kb teherbe estem.

Én nagyon bepánikoltam, a fél gyógyszertári tesztkészletet felvásároltam és lepisiltem. Egyik se mutatott semmit, de ugye tévedhetnek.

Ő is nagyon feszült volt, de szerzett orvost, elvitt hozzá és csendben feszengett. A doki végül mondta, hogy terhes biztos nem vagyok, mást se lát, valószínű, hogy "elbambult" a soron következő petefészkem, néha előfordul. Ha még 1-2 hétig nem történik semmi, gyógyszeresen megindítja.

Férjem akkor megkönnyebbült, bár elmondta, hogy nagyon megijedt és őszintén megmondja, fogalma sincs mit tett volna, ha terhes vagyok (első házassága becsúszott gyerek miatti kényszerházasság volt).

Nekem aznap meg is jött, lehet megijedt a petefészkem az orvostól :)

Azóta a férjem is legyőzte a gyerek-parát, ami nem az eset, hanem az első házassága miatt alakult ki benne.

2011. nov. 30. 10:12
 22/22 anonim ***** válasza:
HA most így reagált, hogyan reagálhat más, nagyon komoly helyzetben.
2011. dec. 2. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!