Ha ennyire kiakadt a gyerek témán, van jövője ennek a kapcsolatnak?
A férjemmel három hete jártunk, amikor két hetet késett a menzeszem. Tehát az ő szemszögéből az első együttlét alkalmával kb teherbe estem.
Én nagyon bepánikoltam, a fél gyógyszertári tesztkészletet felvásároltam és lepisiltem. Egyik se mutatott semmit, de ugye tévedhetnek.
Ő is nagyon feszült volt, de szerzett orvost, elvitt hozzá és csendben feszengett. A doki végül mondta, hogy terhes biztos nem vagyok, mást se lát, valószínű, hogy "elbambult" a soron következő petefészkem, néha előfordul. Ha még 1-2 hétig nem történik semmi, gyógyszeresen megindítja.
Férjem akkor megkönnyebbült, bár elmondta, hogy nagyon megijedt és őszintén megmondja, fogalma sincs mit tett volna, ha terhes vagyok (első házassága becsúszott gyerek miatti kényszerházasság volt).
Nekem aznap meg is jött, lehet megijedt a petefészkem az orvostól :)
Azóta a férjem is legyőzte a gyerek-parát, ami nem az eset, hanem az első házassága miatt alakult ki benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!