Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megérett már a pofon?

Megérett már a pofon?

Figyelt kérdés

Párom kismama, akinek az orvos nyugalmat és pihenést ajánlott, kisebb nagyobb problémák miatt. A húga 22 éves, és azt hiszi övé a világ azt csinál amit akar. A szülőkkel élünk együtt, mert csak így tudjuk fentartani a nagy házat, több bevételből. A húg érzelmi zsarolásban tartja a családot. Apjával egy éve, anyjával egy hónapja, párommal május óta nem beszél. Ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, jön azzal hogy begyógyszerezi magát. Apóssal egyszerre értünk haza, fáradtak voltunk, a húg meg maxon tomboltatta a szobájába a tv-t, amit magára zárt. Pihenni nem lehetett, ennek tetejében a páromnak egésznap lüktetett a feje, s ő sem tudta kipihenni magát, gyógyszert meg nem akart szedni. Hiába szóltam én is, após is hogy vegye le a hangerőt nem tette. Erre az öreg lekapcsolta a biztosítékot. A húg kijött, hogy azonnal kapcsolja fel, mivel após nem tette, a csaj megfogott egy tányért, hogy vagy széttöri vagy visszakapcsolja a biztosítékot. Persze tört a tányér, majd a párom veszekedni kezdett vele, de ő fogta a következőt, viszont azelőtt csattant a pofon ami tőlem érkezett.

Érett volt már rá, mert soha nem kapott senkitől, és anyuka, apuka szerint is itt volt az ideje, csak egy 22 éves lányt már nem lehet megnevelni, nekem meg bűntudatom van, mert nőt ütöttem meg. Mit lehetne tenni, hogy megjavuljon a húg?

2012. aug. 29. 09:14
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
42%

Én nagy ellenzője vagyok annak, hogy egy férfi megüssön egy nőt, de most azt kell mondjam, hogy megérdemelte.

Orvos kell neki. Pszichomókus, aki nem gyógyszerrel tömi, hanem elbeszélget vele. Azért őt is megértem, mert bár fogalmam sincs mi lehet a problémája, de valószínű, hogy nem jókedvéből ilyen.

2012. aug. 29. 17:16
 42/48 A kérdező kommentje:
Nem adtam neki nagyot. De ma már ott vihogott a barátnőjével a buszon, mikor jöttünk haza.
2012. aug. 29. 19:23
 43/48 A kérdező kommentje:
Azóta ilyen hogy nincs apucinak jól menő vállalkozása és nem kap meg mindent amit akar.
2012. aug. 29. 19:23
 44/48 anonim ***** válasza:
18%
Hát ez ciki helyzet.Én nem ütöttem volna meg a helyedben,mert ugye nőt nem ütünk meg,de benyomtam volna a zuhany alá.;)
2012. aug. 29. 20:26
 45/48 anonim ***** válasza:
67%

egy haverom mondogatta régen: nőt megütni szégyen, fejelni stílus! :)

megalázó lehetett számára, az biztos.

de itt főleg a szülők a hibásak, hogy ezt a pofont nem 10 évvel ezelőtt adták.

nem vagyok a verés híve, engem sem ütött anyám orrba-szájba, de ha pofátlanul viselkedtem, akkor repült a tasli. jogosan. anyámat mindennél jobban szeretem és tisztelem, sztem nem ettől romlik meg egy szülő-gyerek viszony, ha néha kap a csemete egy kis nevelést.

2012. aug. 29. 21:26
 46/48 anonim ***** válasza:
19%

Azért érdekelne, hogy miért vagyok lepontozva! Ahogy átfutottam, elég sokan egyetértettek azzal, hogy megérdemelte. Vagy netán az a baj, hogy nem azt írtam, hogy egy hisztis hülye p*csa, hanem segítséget ajánlottam neki? De milyen szemét vagyok! -.-"

2012. aug. 30. 01:06
 47/48 anonim ***** válasza:
91%
El sem akarom hinni,hogy 22 éves. 15 évesen felfogom, ha azt mondják 'vegyed hallkabra a figurát'... Szerintem nem nő, hanem egy, még mindig kamaszkorában járó seggarc. Megérdemelte.
2012. aug. 30. 12:51
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is megérdemelte.

És amilyen a viselkedése, bizony sok pofont fog kapni az élettől, és bizony némelyik nem lesz kegyes.

2012. szept. 9. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!