Megérett már a pofon?
Párom kismama, akinek az orvos nyugalmat és pihenést ajánlott, kisebb nagyobb problémák miatt. A húga 22 éves, és azt hiszi övé a világ azt csinál amit akar. A szülőkkel élünk együtt, mert csak így tudjuk fentartani a nagy házat, több bevételből. A húg érzelmi zsarolásban tartja a családot. Apjával egy éve, anyjával egy hónapja, párommal május óta nem beszél. Ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, jön azzal hogy begyógyszerezi magát. Apóssal egyszerre értünk haza, fáradtak voltunk, a húg meg maxon tomboltatta a szobájába a tv-t, amit magára zárt. Pihenni nem lehetett, ennek tetejében a páromnak egésznap lüktetett a feje, s ő sem tudta kipihenni magát, gyógyszert meg nem akart szedni. Hiába szóltam én is, após is hogy vegye le a hangerőt nem tette. Erre az öreg lekapcsolta a biztosítékot. A húg kijött, hogy azonnal kapcsolja fel, mivel após nem tette, a csaj megfogott egy tányért, hogy vagy széttöri vagy visszakapcsolja a biztosítékot. Persze tört a tányér, majd a párom veszekedni kezdett vele, de ő fogta a következőt, viszont azelőtt csattant a pofon ami tőlem érkezett.
Érett volt már rá, mert soha nem kapott senkitől, és anyuka, apuka szerint is itt volt az ideje, csak egy 22 éves lányt már nem lehet megnevelni, nekem meg bűntudatom van, mert nőt ütöttem meg. Mit lehetne tenni, hogy megjavuljon a húg?
Bocs, én rád értettem viccesen a gyilkossá válást.:) (ahhoz a kommenthez, amely szerint majd egyre gyakrabban jár el a kezed)
És igen, pont az ilyen nagyon komoly gondokat lehet megelőzni a korlátokkal, szabályokkal, amitől a párod fél. Ha egy "gyereknek" mindent elnéznek, annak a végén a határ a csillagos ég. Retteghettek ti sokan az egytől.
Nyugi, megérdemelte.
Önálló élet kéne neki, aztán leesne a valóságba...visszavenne az arcából.
Idióta kiscsaj...agyam ketté állna tőle.
Valószínűleg sosem adtam volna neki pofont, de mindig a határán lettem volna.
Vedd úgy, hogy ezzel még neki tettél jót...
36/N
Rázta ő már rendesen a pofonfát ezzel a viselkedéssel, ideje volt, hogy lehulljon a termés. Gondolom baja nem lett tőle, de legalább érzi a törődést.
Sőt, én a legközelebbi alkalommal is kiosztanék egyet megerősítés gyanánt, utána szerintem nem lesz baj vele.
Megj.: Tesód húgicáját végig nőként aposztrofálod, pedig ő csak egy hisztis pitsa, aki olyan messze van a nőtől, mint én.
23/F
nagyon jól tetted!
mekkorát ütöttél_? felborult tőle? jó hangosat csattant?
felrepedt a szája, vérzett az orra?
én úgy vagyok vele, hogy ha már így is úgy is meg kell ütni, amit nagyon jól tettél, de már a töketlen apjának meg anyjának már rég meg kellett volna tennie, akkor legalább olyat adj neki, ami emlékezetes lesz a számára, mert ha nem, akkor egy kicsit durcáskodik aztán pár nap alatt elfelejti, és minden kezdődik elölről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!