Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megérett már a pofon?

Megérett már a pofon?

Figyelt kérdés

Párom kismama, akinek az orvos nyugalmat és pihenést ajánlott, kisebb nagyobb problémák miatt. A húga 22 éves, és azt hiszi övé a világ azt csinál amit akar. A szülőkkel élünk együtt, mert csak így tudjuk fentartani a nagy házat, több bevételből. A húg érzelmi zsarolásban tartja a családot. Apjával egy éve, anyjával egy hónapja, párommal május óta nem beszél. Ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, jön azzal hogy begyógyszerezi magát. Apóssal egyszerre értünk haza, fáradtak voltunk, a húg meg maxon tomboltatta a szobájába a tv-t, amit magára zárt. Pihenni nem lehetett, ennek tetejében a páromnak egésznap lüktetett a feje, s ő sem tudta kipihenni magát, gyógyszert meg nem akart szedni. Hiába szóltam én is, após is hogy vegye le a hangerőt nem tette. Erre az öreg lekapcsolta a biztosítékot. A húg kijött, hogy azonnal kapcsolja fel, mivel após nem tette, a csaj megfogott egy tányért, hogy vagy széttöri vagy visszakapcsolja a biztosítékot. Persze tört a tányér, majd a párom veszekedni kezdett vele, de ő fogta a következőt, viszont azelőtt csattant a pofon ami tőlem érkezett.

Érett volt már rá, mert soha nem kapott senkitől, és anyuka, apuka szerint is itt volt az ideje, csak egy 22 éves lányt már nem lehet megnevelni, nekem meg bűntudatom van, mert nőt ütöttem meg. Mit lehetne tenni, hogy megjavuljon a húg?

2012. aug. 29. 09:14
1 2 3 4 5
 1/48 okoska31 ***** válasza:
89%

22 évesen is meg lehet valakit nevelni, sőt akkor kapja az igazi pofonokat. ugye?

tényleg nem a legjobb, hogy Te adtad, hiszen kapcsolt árú vagy, de lehet, hogy pont ezért már tartani fog Tőled, és legalább ezzel lehet érvelni.

nekem az azóta már elhunyt nagymamámat éppen a szintén régen elment nagypapám (két különböző szülő szülei...) tudta sakkban tartani - pedig az már tényleg kapcsolt rokonság.

2012. aug. 29. 09:22
 2/48 anonim válasza:
91%
Nekem rossz véleményem van azokról, akik nőt ütnek meg. Viszont ez a lányka nem gyerek, nem tizenéves, hanem már felnőtt nő (na ja, életkor alapján annak kéne lennie). Szépen se, csúnyán se lehet vele beszélni ezek szerint, akkor megérdemelte. Mások ilyen szinten való semmibe vétele nem normális viselkedés. Még ha esetleg "oka" is lenne rá (mondjuk verték egész életében), 22 évesen már ne viselkedjen így senki.
2012. aug. 29. 09:24
 3/48 anonim ***** válasza:
88%
szerintem jogos volt..
2012. aug. 29. 09:25
 4/48 anonim ***** válasza:
89%
Én is adtam volna. Hisztis pit*a. Úgy kidobnám otthonról, mint a libát f*ni. 22 éves, már épp itt az ideje.
2012. aug. 29. 09:25
 5/48 anonim ***** válasza:
93%

Ha az apja valóban azt akarná, hogy változzon a liba, már rég szélesre tárta volna előtte az ajtót. Aztán husssss.

Az a bizonyos oltári pofon meg akkor volt tökéletesen érett, mikor a begyógyszerezést először megemlítette a hölgy.

Nincs itt mit magyarázni, azt engedi meg magának, amit megengedhet magának.

2012. aug. 29. 09:26
 6/48 anonim ***** válasza:
92%

A sógornőd egy érzéketlen dög.Nekem ez jött le az elmondottak alapján.Az anyja helyében már kidobtam volna a másik gyerekem és a születendő unokám érdekében.

És igen,helyén volt a pofon,csak azt tartsd észben,hogy ez volt az első és utolsó alkalom.Lehet,most igazat adtak anyósék neked,de nem lesz ez mindig igy ha sűrűn pofozgatod a gyereküket.

2012. aug. 29. 09:30
 7/48 A kérdező kommentje:

Az apja meg az anyja sosem merte, mivel fenyegetőzött a gyógyszerekkel.

Csak otthon van egésznap, már nem jár suliba nem dolgozik. Egyszer elvitték pszichológushoz, aki azt mondta neki, hogy csak egy jó nevelés kellene neki, s nem orvos. Akkor ő kijelentette, hogy az nő egyáltalán nem jó pszichológus és ő oda többé nem megy.

Hozzá kell tenni, hogy a családnak 2008 óta rossz a helyzete, apuka cége tönkre ment. Azóta ilyen a lány, hogy nincs meg mindene. Addig volt jó a családja míg volt pénz.

És kedves első! A szülők egyetértenek velem. Mivel per pill csak apuka és az én bevételem van, és másik házba nem akarnak költözni, mivel itt élték le az életüket, ők építették (gondolom egy olyan házból te sem akarnál elmenni)anyuka rokkant nyugdíjas, de már két hónapja nem kapott pénzt a nyugdíj hajcihők miatt, így a mi pénzünkből tartjuk fel a házat.

2012. aug. 29. 09:31
 8/48 A kérdező kommentje:
Nem áll szándékomban, lelkiismeretem is van. Csak remélni tudom, hogy ez valamelyest helyretette.
2012. aug. 29. 09:32
 9/48 anonim ***** válasza:
25%

Igen megértett már. Kellett neki.

Más kérdés,hogy ha az én hisztis húgomat vágtad volna nyakon hát én is távozásra kértelek volna. Mindegy mit tesz, nekem jogom van bántani de egy "idegennek" semmi. Mondjuk bennem speciel egy világ omlana össze ha a párom a jelenlétemben megütne egy nőt.

2012. aug. 29. 09:32
 10/48 anonim ***** válasza:
92%
23 éves vagyok, ha én bármikor így viselkedtem volna, és kaptam volna egy pofont nem szólnék egy szót sem. Nem neked kellett volna az tény, de aki ennyire kezelhetetlen hiába nő, megérdemli.
2012. aug. 29. 09:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!