Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megérett már a pofon?

Megérett már a pofon?

Figyelt kérdés

Párom kismama, akinek az orvos nyugalmat és pihenést ajánlott, kisebb nagyobb problémák miatt. A húga 22 éves, és azt hiszi övé a világ azt csinál amit akar. A szülőkkel élünk együtt, mert csak így tudjuk fentartani a nagy házat, több bevételből. A húg érzelmi zsarolásban tartja a családot. Apjával egy éve, anyjával egy hónapja, párommal május óta nem beszél. Ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, jön azzal hogy begyógyszerezi magát. Apóssal egyszerre értünk haza, fáradtak voltunk, a húg meg maxon tomboltatta a szobájába a tv-t, amit magára zárt. Pihenni nem lehetett, ennek tetejében a páromnak egésznap lüktetett a feje, s ő sem tudta kipihenni magát, gyógyszert meg nem akart szedni. Hiába szóltam én is, após is hogy vegye le a hangerőt nem tette. Erre az öreg lekapcsolta a biztosítékot. A húg kijött, hogy azonnal kapcsolja fel, mivel após nem tette, a csaj megfogott egy tányért, hogy vagy széttöri vagy visszakapcsolja a biztosítékot. Persze tört a tányér, majd a párom veszekedni kezdett vele, de ő fogta a következőt, viszont azelőtt csattant a pofon ami tőlem érkezett.

Érett volt már rá, mert soha nem kapott senkitől, és anyuka, apuka szerint is itt volt az ideje, csak egy 22 éves lányt már nem lehet megnevelni, nekem meg bűntudatom van, mert nőt ütöttem meg. Mit lehetne tenni, hogy megjavuljon a húg?

2012. aug. 29. 09:14
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
97%

Durva lesz amit írok, de utálom az ilyen hülye p.csákat.

1. A szülők miért kapatták őt el ennyire? (Nem hiszem, hogy csak most lett ilyen, gondolom, így "nevelték")

2. 22 évesen miért nem dolgozik?

3. Ha valami zavar titeket, pl. tv, ki kell kapcsolni a biztosítékot. Ha tányért akar törni, ki kell venni a kezéből, vissza kell küldeni a szobájába. Ha begyógyszerezi magát, kérdezem én, honnan szerzi a gyógyszert? Ha amellett, hogy kinyaljátok a seggét, még pénzt is kap, csak gratulálni tudok. Ha az otthoni gyógyszertárból akar gazdálkodni, olyan helyre kell tenni, ahol nem tud róla. Egyébként meg üres fenyegetőzés.

A pofonról meg csak annyit, hogy ha ilyen kiállhatatlan qrva, akkor megérdemelte, bárki is adta neki. Sőt, talán jobb is, hogy te, hiszen az apjától 22 év után már nem vette volna komolyan. Ha meg továbbra is ezt teszi, akkor el kell küldeni albérletbe, vagy ahova akar, legalább amíg a baba megszületik. Otthon, a nagy kényelemben már úgysem fog megnevelődni.

2012. aug. 29. 09:33
 12/48 anonim ***** válasza:
97%

Jól tetted!

Nőt tényleg nem illik ütni, de könyörgöm azért vannak kivételek. Ebben az esetben én is megütöttem volna.

26/N

2012. aug. 29. 09:33
 13/48 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem megérdemelte! Ne legyen miatta bűntudatod! Hiszen te már nem csak magadra gondolsz, hanem a párodra és a babátokra is. Te neked miért kellene őt tolerálnod?

Ne higgy annak aki azt mondja, hogy nem volt jogos. Nem gondoltok bele abba, hogy szóltak neki! Kérték őt szépen is! És mi az hogy tör zúz mint egy őrült és ordibál az egész családdal és a terhes párotokkal?

22 éves. ha ennyit nem volt képes felfogni ezután sem fogja. Én biztos hogy elzavarnám a házamból. Ezt a saját gyerekemmel is megtenném!

Adnék neki egy esélyt hátha most jobb de ha nem akkor meg beszélnék a szülőkkel, hogy vagy a csaj megy, vagy ti költöztök, és akkor nem lesz meg a ház se nélkületek.

Ugyan olyan jogú család tag vagy már, mint bárki más.

Az meg hogy az apja is így gondolja hogy kijárt neki akkor tudod hogy mindenkit zavar, csak a szülei a picike kis tündérkét látják benne és nem azt az idióta 22 évest aki lett belőle.

Én nem hagynám hogy a párom ne tudjon pihenni. Bármikor elvetélhet, vagy baja lehet a gyereknek. És az a véleményem, ha így is történne (a 22 éves hugica miatt) akkor se változna meg. Én cselekednék még, minthogy baja legyen a családomnak!

2012. aug. 29. 09:34
 14/48 A kérdező kommentje:

Már nem kap pénzt, de amíg jól ment a családnak mindent megkapott.

Gyógyszert a házidoki ír neki, mert eleinte azt kapott a pszichológustól, később mondta el neki a véleményt a doktornő is.

A többi gyógyszer már elvan zárva, mint ahogy a pénz is, mert anyuka szekrényébe van, s nem egyszer fordult elő mikor nyitva volt, hogy ő csak úgy kivette.

2012. aug. 29. 09:37
 15/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy vannak válaszolók és érvek mellettem. Így valamivel könnyebb.

Most összecsomagolt és felköltözött a nagyapjához.

Volt már ilyen, hogy összeveszett a szüleivel, és oda ment, akkor a nagyapja 3 nap után küldte haza.

2012. aug. 29. 09:39
 16/48 anonim ***** válasza:
95%
Következő lépésként gyűjtsetek össze egy halom álláshirdetést -lehet akár takarítónői is- dobjátok be a szobájába. Vagy ezekből választasz, vagy keresel önállóan munkát, bogaram! Mellé egy határidő.
2012. aug. 29. 09:40
 17/48 anonim ***** válasza:
13%
Én sem tudom, hogy néznék a férjemre mint férfira miután felpofoz egy nőt. Főleg hogy terhes vagyok, dolgoznak a hormonok és bizony a következő kb 1 évben nagyon esélyes hogy a feleséged is nem egyszer lesz hisztis - akkor majd őt is felpofozod?
2012. aug. 29. 09:42
 18/48 anonim ***** válasza:
93%

Nőt nem illik megütni!

Csak az a baj, hogy ez nem nő, hanem egy önző dög. Ésha már az illik-nem illiknél tartunk, illik egy felnőtt embernek törni-zúzni, ha nem nyalják ki a seg.ét? Illik a terhes nővérét idegesíteni, és üvöltetni a tv-t, hogy ne tudjon pihenni? Ezeket talán illik?

Ne legyen bűntudatod, ha az én húgom viselkdett volna így, nemhogy nem szidtam volna a páromat, ha pofon üti, de könyörögtem volna neki, hogy verje laposra. (Normál esetben nem vagyok ilyen agresszív, de ti arra nem gondoltok, hogy akár a kérdező párjának, akár a születendő GYEREKÜKNEK IS BAJA LEHET???? Vagy akár meg sem születik, hisz ilyen 'kellemes' körülmények között simán elvetélhet.)

19/48 anonim ***** válasza:
100%
Ja, akkor most a nagypapa adja alá a lovat. Beszéljetek vele, rendben, befogadja, de csak egy hétre. Addig mindenki megnyugszik, és nagy családi kupaktanács után a lányka megtanulja a házirendet. Nehogy már egy halom felnőttet kicsináljon egy hisztis tyúk!
 20/48 anonim ***** válasza:
90%

NŐT nem ütünk meg!

DE

ő nem nő,hanem egy túlkoros hisztis tinilány,akire ráfért az a pofon

Felnőtt nő így nem viselkedik

2012. aug. 29. 09:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!