Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mi tévő legyek?

Nacui kérdése:

Most mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Hatalmas gond van a családomban és nem tudom mit tegyek. Megpróbálom röviden össze foglalni. 16 éves vagyok, a nővérem 19. Bárhova ha elmegyünk bulizni és késünk, mindig csak én vagyok leszidva. Én nővérem nélkül nem mehetek sehova így egyedül haza se ha neki éppen késős kedve van.

Már lassan 1 éve szeretnék magamnak kutyát venni, anyám megtiltotta, erre most magának meg nővéremnek vesz egyet. Nekem továbbra is tiltja. Gyakran vannak családi balhék, nővérem már egyik hajnalba el is ment itthonról, de anymáék haza rángatták. Ok nélkül is leállt vitázni anyám bárkivel, apámat is feszt csak szidni tudja. 2 év múlva elköltözhetnék innen, lenne hova mennem, de évekkel ezelőtt is ezekért lettem depressziós, és érzem hogy napról napra egyre jobban kezdek vissza esni. Nem hiszem, hogy így kifogom bírni azt a 2 évet. Mit csináljak?

16/L

2012. aug. 27. 19:20
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
29%

ez lenne a hatalmas gond?

de jó neked

2012. aug. 27. 19:39
 2/38 anonim ***** válasza:
27%
Ez így elsőre tényleg nem tűnik hatalmasnak, ne haragudj!
2012. aug. 27. 19:39
 3/38 A kérdező kommentje:
Hát ha nektek az nem nagy balhé, ha egy gyerek szó nélkül hajnalba lelép a családjától és megpróbál elrejtőzni, akkor fel nem fogom mi lehet számotokra a "problémának" nevezhető fogalom.
2012. aug. 27. 19:41
 4/38 anonim ***** válasza:
2 év nem olyan sok, bár 16 évesen örökkévalóságnak tűnt, nem tudom, mitől függ, hogy mennyire telik lassan az idő. Ez így furcsa, hogy az ő kutyájuk és így ki vagy közösítve, rá se nézhetsz vagy mi?
2012. aug. 27. 19:43
 5/38 anonim ***** válasza:

Végezd el az iskolát,aztán lépj!

Addig lehet megtalálod a párod is :)

2012. aug. 27. 19:45
 6/38 anonim ***** válasza:

Jól értem, legjobban a sok-sok vita zavar?

vagy az, hogy Anyud nővérednek jobban kedvez?

vagy az, hogy nővéred el akart menni otthonról?

vagy az, hogy Anyukád csak szidni tudja apukádat?

orvosilag voltál depressziós (gyógyszert szedtél stb)?

Mi bánt Téged igazán?

szívesen elolvasom, csak egyelőre még nem értem.

2012. aug. 27. 19:47
 7/38 anonim ***** válasza:
Szia. Mindenkinek a saját gondja a legnagyobb, mert az a miénk és azt megéljük. Az érthető, hogy édesanyád gyerekként tekint rád - valljuk be 16 évesen az is vagy, még akkor ha nem érzed annak magad - és a nővéred fennhatósága alá rendel. Az más kérdés, hogy mi van akkor, ha édesanyád az a fajta nő, aki mindig veszeksziik, mindenkiben csak a rosszat látja. Hadd idézzek neked a Bibliából: "Jobb a tető ormán lakni, mint háborgó asszonynyal, és közös házban."Szóval már évezredek óta ismert dolog, hogy egy állandóan zsémbes, zsörtölődő nővel együtt lakni nem túl jó dolog. Én azt mondom neked, hogy várjál, amíg 18 éves leszel és aztán meglátod, hogyan tovább. Sok jóval nem tudlak kecsegtetni. Ha nem tanulsz tovább, akkor dolgoznod kell és ha megkapod a "fizetésed" sok álmod úgy fog szertefoszlani, mint a füst, mert szembesülsz azzal, hogy semmire nem elég. Ha továbbtanulsz, akkor még mindig rászorulsz a szüleidre. Nehéz ügy. sok sikert. Józsi
2012. aug. 27. 19:48
 8/38 anonim ***** válasza:

nalunk is ez van:/:((

csak nekem ocsem van

es neki mindent szabad mert o szent :/

es mindig neki van igaza ://

mar unom:/

2012. aug. 27. 19:48
 9/38 anonim ***** válasza:

19:48 as vagyok

amugy en 13/l

2012. aug. 27. 19:49
 10/38 anonim ***** válasza:
ma 19:47 én sem
2012. aug. 27. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!