Belém szeretett, de én nem tudnék vele lenni, mi tévő legyek?
Az illető férfi tud róla, hiszen látták, hogy én láttam őket. Elvileg onnantól már nem is volt közük egymáshoz, anyám akkor megesketett, hogy senkinek sem mondom el. Ezért hallgattam eddig is.
Igen, az már nekem is megfordult a fejemben, hogy talán édesanyámat látja bennem... bár saját bevallása szerint nem.
Már megint egy filmbe illő történet...
Nehogy elmondd Apukádnak, Anyukád már meghalt, nincs itt, hogy "megvédje magát", semmi értelmét nem látom annak, hogy Apukád megtudja, nem lenne pozitív következménye.
Én a helyedben ezt a pasit is elkerülném, nem túl szimpatikus, hogy már (körülbelül, bár nem tudom a korodat..) 20 éve is férjes asszonyokat szédített, most meg egy jóval fiatalabb lányt, akinek már az anyjával is lefeküdt... Ez a pasi se tud választani.
Szerintem légy erős, és távolodj el tőle, ha egy kicsit egyedül is leszel ezután, később majd jön olyan férfi, aki tökéletesnek fog tűnni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!