Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Belém szeretett, de én nem...

Belém szeretett, de én nem tudnék vele lenni, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Feltűnt pár hónapja egy férfi az életemben. Azóta minden alkalmat megragad, hogy találkozzunk, együtt lehessünk. Igazából én is vonzódnék hozzá, mert nagyon jóvágású ember és kellemes a természete. A gond "csak" az, hogy nem most találkoztunk először. 5-6 éves koromban ő a szüleim barátja volt, gyakran járt át hozzánk, sokszor játszott velem is (ő akkor 20 éves volt). Egyszer viszont előbb hozott haza a mamám az óvodából és mikor hazaértünk, nem találtuk anyámat sehol. Felszaladtam a szobájába és akkor láttam meg őket... Tehát az a férfi, aki most eléggé egyértelműen odáig van értem, az anyám volt szeretője. Édesanyám már nem él, apukám viszont nagyon örül, hogy egy régi, jól ismert barátja udvarol nekem. Ő nem tud az egészről semmit... Nem tudom mit tegyek, mert ha ezt az "apróságot", hogy anyámmal ők együtt voltak nem tekintem, én is kedvelem. De nem tudom figyelmen kívül hagyni, amit tettek. Édesapámnak elmondjam, hogy miért nem akarok vele lenni?
2012. máj. 26. 19:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp ne mond el apádnak,had maradjon meg emlékeiben olyannak a felesége,amilyennek ő ismerte,teljesen felbolygatnád a lelki világát.Mond azt neki,hogy szimpatikus a barátja ,de a nagy korkülönbség miatt nem biztos,hogy megfelelő lenne a számodra.Kedveled, de az a kép mindig ott fog lebegni előtted.Tudnál vele így élni?
2012. máj. 26. 20:43
 12/17 anonim ***** válasza:

Ne mondd el légy szíves apukádnak, ő szerette anyádat, boldog volt vele, és egy világ dőlne össze benne. A lehető legkegyetlenebb dolog lenne elmondani neki valamit, amit már soha nem tud tisztázni... Hadd őrizze meg magában tisztán anyukád emlékét.

Miért nem elég annyit elmondani, hogy 15 év már nagyon sok? Én is undorodnék egy ennyivel idősebb pasitól... Egyszer hívogatott egy, néha anyám vette fel, kérdezte is, hogy ki ez és udvarol-e nekem és miért rázom le mindig. Mondtam, hogy 43 éves (én voltam 29). Ennyinél több magyarázat nem is kellett.

2012. máj. 27. 00:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom,hogy apukádnak ne mondd el!

A férfinak viszont mondd meg, hogy emlékszik e rá,hogy megláttad őket?És ezek után még van képe azt mondani,beléd szeretett?

Gondolom, szerethette anyukádat,és most benned is Öt látja, nem tudom.

Gondolom a korkülönbség is nagy lehet köztetek.

Szerintem küldd el,és mondd meg neki, ha nem hagy békén, elmondod apudnak, mit művelt...

Amúgy ha belegondolok, hogy apud nem tudja milyen barátja is van-volt,hát....sajnálom nagyon.

2012. máj. 27. 09:42
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Rendben, én sem akarom édesapámat tönkre tenni, úgyhogy akkor tényleg nem mondom el neki. Viszont az illető férfit azzal fogom lerázni, hogy kitálalok apunak, ha akár csak még egyszer látom.

2012. máj. 27. 10:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Helyes!:) Tedd ezt!

Utolsó voltam.

2012. máj. 27. 10:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2012. szept. 23. 18:59
 17/17 A kérdező kommentje:
A kérdés feltevése után nemsokkal leültem vele és megbeszéltem, hogy részemről nem fog működni ez a dolog és azt is rossz szemmel nézem, ahogyan ő közeledik. Megértette, felfogta, így azóta kerül, minimális a kontaktus. Úgy gondolom túl van ő is ezen az egészen. Legalábbis remélem.
2012. szept. 23. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!