Belém szeretett, de én nem tudnék vele lenni, mi tévő legyek?
Ne mondd el légy szíves apukádnak, ő szerette anyádat, boldog volt vele, és egy világ dőlne össze benne. A lehető legkegyetlenebb dolog lenne elmondani neki valamit, amit már soha nem tud tisztázni... Hadd őrizze meg magában tisztán anyukád emlékét.
Miért nem elég annyit elmondani, hogy 15 év már nagyon sok? Én is undorodnék egy ennyivel idősebb pasitól... Egyszer hívogatott egy, néha anyám vette fel, kérdezte is, hogy ki ez és udvarol-e nekem és miért rázom le mindig. Mondtam, hogy 43 éves (én voltam 29). Ennyinél több magyarázat nem is kellett.
Én is azt mondom,hogy apukádnak ne mondd el!
A férfinak viszont mondd meg, hogy emlékszik e rá,hogy megláttad őket?És ezek után még van képe azt mondani,beléd szeretett?
Gondolom, szerethette anyukádat,és most benned is Öt látja, nem tudom.
Gondolom a korkülönbség is nagy lehet köztetek.
Szerintem küldd el,és mondd meg neki, ha nem hagy békén, elmondod apudnak, mit művelt...
Amúgy ha belegondolok, hogy apud nem tudja milyen barátja is van-volt,hát....sajnálom nagyon.
Köszönöm a válaszokat!
Rendben, én sem akarom édesapámat tönkre tenni, úgyhogy akkor tényleg nem mondom el neki. Viszont az illető férfit azzal fogom lerázni, hogy kitálalok apunak, ha akár csak még egyszer látom.
Helyes!:) Tedd ezt!
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!