Ti is elterveztétek gyerekként a felnőttkorotokat? Mi teljesült belőle?
Figyelt kérdés
Sokan, ha nem mindenki eltervezi h milyen házba és hol szeretne lakni, hány gyereke lesz, és mivel fog foglalkozni. Nektek mi teljesült a gyerekkori álmaitokból?2012. aug. 25. 21:40
11/11 anonim válasza:
Nekem köröbeül semmi nem jött össze, de nem is bánom, mert homlokegyenest más dolgokra vágyom már... Pl.: tizenévesként éveken át együtt voltam valakivel, és az volt az álmom, hogy egyszer vele éljek és az ő felesége legyek. Ez nem teljesült, a szakításunk után évekkel később, viszont össze jöhetett volna, de én akkor már mást akartam, és nemet mondtam neki. Aztán az volt a vágyam, hogy kint éljek Angliába, lehetőleg Londonban... mire felnőttem, kimehettem volna, sőt sokan mondták is, hogy menjek, de nem vágyom külföldre. Aztán újságíró akartam lenni, és jóideig a kommunikációs főiskolára készültem, cikkeket írtam otthon stb... Végül 18 évesen teljesen más jellegű főiskolára jelentkeztem, hozzáteszem önszántamból, és a mai napig nagyon szeretem a szakmámat. Egyszerűen mindig amikor odajutottam, hogy megvalósíthatom a gyerekkori álmomat, már nem is érdekelt annyira.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!