Ti is elterveztétek gyerekként a felnőttkorotokat? Mi teljesült belőle?
Tudtam, hogy külföldön akarok élni, külföldi férjjel, jó módban, de nem akarok dolgozni.
Bejött!!
Gyerekkoromban én is tervezgettem de, ahogy teltek az évek más szempontok kerültek előtérbe.
Nagyobb kihívást látok abban, hogy a mostani terveimet tudjam teljesíteni...
Gyerekként azt terveztem hogy majd a gimi alatt összejövök az igazival, hamar férjhez megyek, és gyerekeim lesznek.
Eddig ebből nullán állok. Igaz nem vagyok még öreg, de a gimis nagy Ő megtalálásnál már bebuktam a dolgot, szóval dőlt az egész... :)
23 vagyok
Most vagyok tini és kezdek tervezgetni,jövőt építgetni.A nyelvvizsga a legközelebbi terv,aztán a szakma,aztán az érettségi.Utána munka külföldön,gyerekvállalás,anyagi biztonság mellett:)Ha pedig ez nem sikerülne,szóval ha valahol elbuknék,akkor változtatok a terveimen.:D
Bocsi,hogy leírtam,de később ezt szeretném visszanézni és kíváncsi leszek,hogy mi teljesül ezekből!:D
17/L
Nekem nem igazán úgy sikerült. Jól akartam érettségizni, felvételizni, nyelvvizsgával - eddig bejött.
Diplomát akartam, jól fizető állással, 28-30 évesen férjhez menni, szép kis házat, autót a szülővárosomban.
A szüleim elvesztették a munkájukat, dolgoztam hogy be tudjam fejezni a sulit, de utolsó évre nem találtam munkát, ezért hogy azt ne bukjam el, diákhitelt vettem fel. Amit most fizethetek szépen életem végéig, pedig az enyém nem is olyan sok...
A diplomámmal 98.000 ft-ot keresek, ebből a pénzből még autót se veszek, nemhogy házat, sőt lassan már egy biciklit sem. 23 évesen férjhez mentem, és most 26 évesen újra tervezem a jövőmet, hamarosan külföldön, a férjemmel együtt.
örülök h sokatoknak sikerült teljesíteni a gyerekkori álmát :)
akinek pedig nem sikerült annak se szabad feladni a reményt, sose késő, összejöhet még!
én 17 éves vagyok és most kezdem megálmodni a jövőm. azért is tettem fel ezt a kérdést h van-e ennek egyáltalán vmi értelme. nekem nagyjából hetente változik ez még. érdekes, de én külföldön nem tudom elképzelni magam, pedig mindenki azt mondja h tanuljak és menjek külföldre, de akármilyen rossz és nehéz itt élni, én akk se szeretnék elmenni innen. bár ez még változhat, mire oda kerül a sor. mivel imádom az állatokat mindenképpen vmi állatokkal foglalkozó hivatást képzelek el. és nagyjából 30 éves koromba akarok gyereket, családot magamnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!