Mi a véleményetek egy ilyen lecsúszott emberről?
Mi a véleményetek egy olyan emberről, akinek megvolt mindene, volt családja, kegyetlenül jó állása, ergo fizetése is, aztán az alkohol miatt a munkahelyéről kirúgták, a családját pedig otthagyta. Most 43 éves és 13 éve a szüleivel él, minden héten tropára issza magát, sehol nem dolgozik - csak néhány alkalmi munkája van-, ha megkapja a "segélyt" azt elissza, egyáltalán semmije nincs, ha a pár ezer forintos ruházatát nem nézzük, a szüleinek egy kurta forintot nem ad a kajába és a rezsibe sem. Eddig tőlem kért kölcsön pénzt, amit aztán nekem kellett kvázi visszakönyörögnöm tőle több hónapon át. Mindez azért volt lehetséges, mert a rokonom. Múlt hónapban már ráuntam a dologra - főleg, hogy egyre több pénzről beszéltünk és az is csak cigire meg piára kellett-, és nem adtam neki. Erre még neki állt feljebb, hogy szégyellhetném magam, mert nem "segítek" rajta. Én normális munkával kerestem meg a rávaló pénzemet a motoromra, a rezsire, kajára, edzésre egyéb hobbijaimhoz, soha nem kértem senkitől kölcsön, és ezek után nekem kellene szégyellnem magam? Ha motorozunk a haverokkal és szembe jön velünk, akkor képes kiállni a motor elé, totál züllött fejjel, hogy adjak már neki pár ezer forintot, ezáltal leégetve engem.
Szerintem jól cselekedtem, szerintetek?
Meg is érdemli a sorsát az ilyen, én magas ívből leszarnám.
(De miért tetted fel a kérdést Drugs Bunnynak is?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!