Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen emberről? Hogy változtathatok ezen?

Figyelt kérdés

"Tipikusan az a nő vagy, akinek addig kell valaki, míg le se tojja a fejed, ha meg már teper érted, rögtön uncsi lesz. "

Ezt egy itteni kommentárból idéztem és azt hiszem, hogy én is ez a típus vagyok, hogy tudnék ezen változtatni? Illetve nem is ez, hanem inkább az a típus, aki azt szereti, ha nagyon sokáig "küzdenek" érte, vagyis egyszerűen addig tudok felfigyelni az illetőre, amíg udvarol nekem, utána számomra már "nyűg"(ez egy kicsit erős szó rá, de valami ilyesmi. Hogy változtassak ezen?

2012. márc. 31. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Véleményem az ilyen emberről: jégkirálynő, aki szeret a figyelem középpontjában lenni, mindig az kell neki, amit nem kaphat meg, de ha megkap, már nem kell neki, nem tudja értékelni. Szerintem ezek az emberek nem tudnak semminek sem örülni, nem élveznek igazán semmit, és nagyon önzőek, egoisták.

Ha tudsz egy hibát magadról, beismered, már az első lépés. Kezd kicsiben és mielőtt a szerencsétlen lovagok útját kiadod, esetleg próbálj te is tenni valamit a kapcsolatért, ne azt várdd el, hogy mindenki a te posidat nyalja. Egy kapcsolat kétszereplős dolog, ahol a felek egyenlőek, szóval nem csak a másiké a munka oroszlánrésze.

2012. márc. 31. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, nem voltál még szerelmes, ha az leszel, nem lesz uncsi.
2012. márc. 31. 19:22
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát igazából pont ez ellentétje vagyok annak, amit az első írt, visszahúzódó félénk és utálok középpontban lenni, nehezen bízok meg az emberekben és kezdeményezni sem szeretek.

2012. márc. 31. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel semmi konkrétat nem írtál, általában válaszoltam a felvázolt jellemre. Nem akartalak megbántani. De ha nem ilyen vagy, akkor nem értem, miért viselkedsz mégis elutasítóan akkor, amikor már vidámkodni kéne.

Mondjuk én mindig gátlásos voltam és egyszer egy srác elhívott randira. Minden szuper volt, de ehogy nem tudtam mellette feloldódni, ő meg otthagyott, hogy tuti frigids vagyok, és neki más kell egy kapcsolattól. Amikor találkoztam a párommal, az első pillanattól kezdve megvolt a bizalom és az összhang, töb, mint két éve harmonikus a kapcsolatunk. Akkor lehet a másodiknak van igaza és nem a jó pasikkal kezdtél. De azért ha próbálkoznak, ne hajtsd el őket egyből és ne is huzogasd a mézesmadzagot, ha nem akarsz semmit, mert az meg csúnya dolog.

2012. márc. 31. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
mintha csak a barátnőmet hallanám ö is ilyen volt,de amit most tapasztaltam nála addig volt így még nem jött az elsöprő szerelem és lám csodát összeköltöztek a fiúval vagyis meg volt az eljegyzés is kb fel év járás után,lehet hogy te is leszel majd ha megtalálod a nagy őt.
2012. márc. 31. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:

"Hát igazából pont ez ellentétje vagyok annak, amit az első írt, visszahúzódó félénk és utálok középpontban lenni, nehezen bízok meg az emberekben és kezdeményezni sem szeretek."

Igen én is pont ugyanez vagyok, de nekem is csak addig érdekel valaki igazán, amíg meg nem kapom.

Nem tudom mi az oka, de talán, az hogy nem elég érdekes ember, hogy megfogjon, s magam mellett tartson?!

Illetve onnantól, hogy elnyertük, megnyertük magunknak a másikat, már bízni kellene, s mi talán ez elől menekülünk. Így egyszerűen tovább állunk, és új áldozatot keresünk.

2012. márc. 31. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Ugyanez vagyok én is.Csak engem még annyira sem fog meg senki,hogy egyáltalán megpróbáljam vele.És nem vagyok frigid.Csak szerelem nélkül minek?Legutoljára oviban voltam szerelmes.Kíváncsi vagyok,milyen lesz az az ember,akibe tényleg szerelmes leszek.
2012. márc. 31. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!