Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párod abszolút a "zsánered"...

A párod abszolút a "zsánered" külsőre, vagy inkább "ésszel" vagy vele, mert tudod, hogy rendes, kedves, jól kijöttök, van jövőtök?

Figyelt kérdés
Működhetnek hosszútávon a dolgok úgy, ha a párod igazából nem jön be külsőre?

2012. aug. 24. 09:46
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, mert az ideálom más, mint amilyen Ő. Azonban nagyon jóképű és nagyon férfias pasinak tartottam amikor megismerkedtünk és bizony ez az idővel még jobban elmélyült ez az érzés. Úgyhogy nem csak rendes, kedves stb. hanem külsőleg is nagyon bejön! 4,5 éve vagyunk házasok.
2012. aug. 29. 20:30
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlenül hangzik, de ő az akiről álmodtam.

Utáltam a nyálas szőkeherceg típusú pasikat, és a kigyúrt kondibérleteket is.

A párom olyan normális átlag pasi, akit mindigis szerettem volna. A munkától természetesen kialakult izmai vannak, kedves mosolyú, és szeretettel vesz mindig a karjába. Ő az aki mellett nem kell az utcán szégyenkeznem, de a csajok se ácsingóznak rajta. A kisugárzása barátságos, jó kedélyű. Úgyhogy külsőleg is, belsőleg is ő az igazi:)

23L

2012. aug. 29. 20:52
 43/47 anonim ***** válasza:

Igen, az a típus, akikre mindig is "csorgattam a nyálamat" mindig is :).

Önmagában ez azért még nem volna elég, és nagyon örülök, hogy miután megismertem, csak kellemes csalódások értek a személyiségével kapcsolatban is.

Olyan pasival és sosem voltam képes összejönni, aki vmi miatt nem fogott meg külsőre is. Persze lehet ez csak amiatt volt így, mert tizenévesen talán mások a szempontok... Huszonéves korunk óta vagyunk együtt, és nem bírom megunni, újra és újra rácsodálkozok, hogy még mindig milyen jól néz ki, amellett, hogy az évek múlásával vált ez a kérdés sokadrangúvá.

2012. aug. 29. 22:10
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

Amikor először nem volt a zsánerem, vagyis félig. Én a magas, klasszikusan jóképű, jólöltözött, elegáns, igényes pasikra bukok.

18 éves korában láttam először, nagyon magas volt, vékony, szőkés, kusza hajjal és nagy, világos gülüszemekkel, mindezt olcsó, nonfig mintás ruhákba csomagolva. Mégis azonnal vonzott, mint a mágnes, pedig 2 szót se beszéltem vele. 2 hét után azonban úgy éreztem rosszul vagyok tőle fizikailag, dobtam és elkönyveltem mint a nagy tévedésemet.

2 évre rá jöttünk össze megint, de még akkor sem volt a nagy ideálom, de visszajött az a vonzás, Közben volt 2 rövid kapcsolatom. Nah ott az egyik srác sosem tetszett, alacsony, kerekképű, zselézett hajúú...Fúú, de nm jött be, de volt benne valami, ami beindított. A szex jó volt, de azon kívül sosem értettem mi a fenéért vagyok ott. A másik jóképű volt, nálam picit magasabb, vékony, barna haj, barna szem, imádnivaló mosoly. Beleestem, mint ló a gödörbe, de 3 hét után rájöttem, hogy személyiségileg annyira nem jön be, hogy menekültem.

Azóta vagyok a párommal, már 5 éve. Kicsit kikupáltam, imádom a frizuráját, én öltöztetem, állati jól néz ki. Már olyan gülüszeme sincs. Most van az a pont, ahol ha ránézek egyre többször jön az az érzés, hogy istenem, micsoda oltári jóképű pasi az enyém.

Szóval nálam volt mindenre példa. A külső fontos, de nem elég, viszont tönkrevág egy kapcsolatot, ha nincs fizikai vonzalom.

2012. aug. 29. 22:44
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan pasim, aki külsőre nem jött be, egyszerűen nem voltam képes vonzónak tartani a külsejét, mert nem voltam belé szerelmes. Minden zavart rajta, a testtartása, az anyajegyei, minden. De összejöttem vele, mert nagyon rendes, kedves, aranyos volt. Egy évig húztam vele, mert a végén már szabályosan taszított, főleg a szex, nem szerettem, ha hozzámért. Minden azon múlik, hogy van-e szerelmi vonzalom. Ha van, akkor is szépnek, szexinek, kívánatosnak fogod tartani a pasidat, ha történetesen is olyan csúnya mint a sötét éjszaka. Hidd el.
2012. aug. 29. 23:27
 46/47 anonim ***** válasza:
A volt párommal ésszel húztam le éveket, mert egy kedves, aranyos ember volt, akiről tudtam, hogy sosem bánt meg. Ő egy vékony, nem szép arcú srác volt, de kompenzált a belsővel. Mégis végig éreztem, hogy nincs meg az a vonzalom ami nekem kell. Szakítottunk, mert nem volt értelme így együtt lenni, ő házasságot tervezett én nem. Aztán megismertem a mostani páromat. 2 méter magas, széles vállú, izmos testalkatú, (tehát van mit fogni:) szexi borostával, áhhh. Mikor megláttam beleremegett a gyomrom :) Abszolút megfogott a külseje, és tök hihetetlen, mert elég "feltűnő" jelenség, már csak a magassága miatt is, és odavannak érte a nők, mégis normális, és belül is rendben van. Már közös gyerekünk van, 4 éve együtt élünk. Pont tegnap este is nézegettem milyen jó pasi, és mekkora mákom van, hogy egymásra találtunk, és még a kémia is megvan :)
2012. aug. 30. 17:36
 47/47 anonim ***** válasza:
Nálam mind a két dolog volt, mikor a párommal összejöttem.
2012. szept. 14. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!