A párod abszolút a "zsánered" külsőre, vagy inkább "ésszel" vagy vele, mert tudod, hogy rendes, kedves, jól kijöttök, van jövőtök?
Abszolút a zsánerem :)
Magas sötét hajú kreolbőrű!!!(nem sem Ő sem én nem vagyok cigány...) Mindíg is az ilyen típusú férfiak jöttek be.
Én pl. sosem tudnék rendesen férfiként nézni egy szőke, kékszemű hófehérbőrű palira...brrr
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ez lenne.
De amugy most, hogy elolvastam ezt a kerdest es a valaszokat, inkabb afele hajlok, hogy megis erdemes volna...
Jelen esetben nagy a különbség a kettő között. Egy egészséges, felnőtt párkapcsolat, amiben szex is van, nemi vonzalom nélkül háát...
Előfordul, hogy később vonzódsz ahhoz, akihez először nem. De általában nem párkapcsolaton belül, hanem ismerősök, barátok voltatok. Vagy még nagyon fiatalok. Nekem is volt ismerősöm (sajnos nem jártunk, pedig szerettem volna), akit ezer éve, tizenpáréves nyikhajként ismertem meg, de csak később kezdtünk vonzódni egymáshoz, húsz-huszonévesen.
Kedves kérdező! Nem offolnám szét a kérdésedet, úgyhogy lépek.
Szerintem fontos a külső is. Akármennyire is sz*rul hangzik... Fontos, hogy vonzódj hozzá, hogy szeresd, ahogy kinéz, hogy büszke legyél arra, hogy ő a párod. Ez csak egy része a történetnek, a harmónia köztetek és az egymás iránt érzett szeretet és tisztelet, mi több, nagyrabecsülés is fontos. Meg a humorérzék és a bizalom...
Volt régebben olyan partnerem, akiről tudtam, rendes, becsületes, stb. Mégsem tudtam annyira megnyílni előtte, mint a mostani párom előtt, aki testileg-lelkileg vonz és bármit meg tudok osztani vele. Nagyon szeretem, és tisztelem, boldog vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!