Ezt az ügyet abszolut nem értem? Vajon ki kamuzik és ki nem? Mit tenne más?
a lényeg anny hogy barátomnak volt egy tökjó haverja éveken át, én már az elején sem szimpatizáltam az illetővel, aztán egy közös nyaraláson kiborult a bili, összevesztünk, barátom viszont mellettem állt ki. azóta barátom elmondása szerint nem beszélnek, nemis tartják a kapcsolatot, mondváán aki engem bánt az nem barát számára.
Tegnap átmentem az egyik volt o.társnőmhöz. Elmeséltem neki ezt a nyaras sztorit, erre ilyetszol :"Érdekes én bent voltam tegnap a volt suliban, és láttam őket beszélgetni " letaglózott. Megkérdeztem barátomat, aki nagyon mérges lett hogy a csajszi kavarja a sz*rt, és hogy megint másnak hiszek. Nos késöbb a csajjal visszatértünk a témára, és elmondta hogy hát ő nemis látta őket, csak azt látta hogy majdnem egymás mellett álltak, és hallotta 2ejük hangfját ebből arra következtetett hogy ők ketten dumálnak.
Barátomnak nem hiszek, mielőtt bárki félre érti nem az a bajom hogy kivel barátkozik, hanem az hogy nemtudom ki mondd igazat. barátom régen füllentett 1-2 dologban, nemtudom ebben igazat mond-e. Ő aztmondja a csaj valamit nagyon benézett, és elmesélte a barátom hogy hol áltt kivel is dumált...
kicsit furán átverve érzem magam. most ki hazudik?
Mielőtt jönne a kérdés hogy ez miért baj, nem szeretném leirni hosszú lenne, legyen elég annyi hogy sok múlna rajta, hiszen a haver miatt már majdnem tönkre ment a kapcsink, rosszindulatú is, és barátommal sokat balhéztunk miatta. Aztán elmondtam barátomnak, hogy nem fogom megszabni mit tegyen bárhogy dönt az Ő saját döntése legyen hogy beszél-e vele vagy sem. Ő EZT MONDTA: "NEKEM AZ ILYEN NEM BARÁT, AZ ÉN MAGAM DÖNTÉSE HOGY NEKEM ILYEN EMBER NEMKELL MINT BARÁT"
Most furán érzem magam, nemtudom hogy csak a csajszi kavart-e , vagy barátom hazudik...:S HOGYAN DERITSEM KI?
és a bajom annyi hogy olykor kérdezem hogy dumálnak-e teljesen normálisan, aztmondja NEM nemis köszönnek.
És a baj az, hogy ha ujra beszélnek miért hazudna? és miért mástól kell megtudnom. persze barátom nagyon mérges lett hogy megint másnak hiszek nem neki, és összevesztünk, hogy a csaj kavarja a sz*rt én meg egyből ugrok rá, holott nemis biztos abban hogy ki beszélt kivel
Szerintem a csaj hazudik, az emberek szeretik kavarni a sz@rt.
Egyébként ha a csajt is és a párod is jól ismered, pillanatok alatt "levehető", hogy ki nem mond igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!