Abszolút nem vagyok házias! Mit tegyek a változás érdekében?
Megértelek, de attól, hogy a családod ilyen, még a konyhában a csempéket, a tűzhelyet, a fürdőszobában is néha csempét, kádat, mosdókagylót egyebeket végig sikálhatod. Ezek úgysem koszolódnak el abban a percben, és legalább "szokja" a kezed a mozdulatokat, rájössz, hogyan kell csinálni ahhoz, hogy viszonylag gyorsan, kevés munkával (ha ideiglenesen is) ragyogjanak.
Még az a csoda is előfordulhat, hogy a kis családod tagjai elkezdenek vigyázni rá, ill. majd ők is kezdenek rászokni, hogy esetenként besegítsenek a takarításba.
Jól gondolkodol, csak kezd el csinálni, amikor a sajátot csinálod, hidd el nagyon fogod "díjazni", hogy a gyakorlást nem akkor kezded.
Én egyszer mikor elmennek megpróbálnám kitakarítani "gyakorlás képpen", addig nincs aki tönkre tegye. Gondolj arra, hogy gyakorolsz vele, kipróbálod milyen, tetszik, amíg nem jönnek haza...
Én lovagolok, tudom milyen, mikor a munkám öt percig sem tart... Lemosom a lovat, leápolom, szálanként(!!!) szétszedem a farkát, erre nekidörgölőzik a falnak, fullra összekócolja, majd lehempereg a sz*rban, a tiszta nyereg pedig ugyanolyan poros lesz, mint taksi előtt... Egyébként lehet, ha egyszer tiszta lakásba mennének haza, ők is megtanulnák értékelni... És igen, ha utána tönkre is megy, addig legalább jó, neked tetszik, és tudod, hogy hasznodra válik...
Ez toled fugg, hogy mennyire vagy igenyes, hiszen nagyon sokan nem is kovetik a szulei eletmodjat, mivel valtoztatnak, tehat erre neked is megvan a lehetoseged.
Mar most megtetted a lepest, hiszen a szobadat mar rendbe tartod,
tehat a tobbi is menni fog, hiszen annyi valtozas lesz,hogy nem egy szobat kell rendbe tartanod, tehat ha nem hanyagolod el, akkor mindig rend lesz.
Nem gondoltatok a házasság előtt 1-2 év együttélésre? Szerintem az nem árthat, ha van rá mód.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!