A párod abszolút a "zsánered" külsőre, vagy inkább "ésszel" vagy vele, mert tudod, hogy rendes, kedves, jól kijöttök, van jövőtök?
Hát erre nem is tudom mit mondjak.Nem tipikusan a zsánerem,mert hasas,de full izom mindenhol a hasát kivéve.
De a feje, az arca,a csinos orra és a szeme,még mindig hozzá húz pedig a kapcsolatunk tropára ment sajnos:( Próbálunk rajta javítani 101-jére is.
Az első férfi az életemben egyáltalán nem jött be külsőleg,belső értékei miatt voltam vele de hosszútávon enm müködött a dolog.
A férjem sem az a férfi akit álmaimban elképzeltem tiniként de első látásra tetszett a külseje.Nála is elsőként a belsőt ismertem meg(chat szerelem).10év után is tetszik,és megbolondulok érte.Imádom néha csak úgy rávetném magam,szerintem ahogy idősödik egyre jobban néz ki,férfiasabb.
hm. a párom már első találkozáskor felkeltette a figyelmemet, mert elég feltűnő jelenség. mondhatnám úgyis, hogy a magyar Bud Spencer :D 2m magas, dús fekete göndör haja van, és hát elég testes :) az elején kicsit zavart, hogy nem mindennapi testalkata van, de biztonságot, erőt sugárzott, emellett nagyon jó humora van, és iszonyatosan okos, intelligens.
előtte jártam egy olyan pasival, aki kék szemű, szőke, kis babaarcú, és utólag rájöttem, hogy azért voltam vele tovább mint kellett volna, mert sokáig el sem hittem, h egy ilyen jó pasi szóbaáll velem. aztán kiderült, h egy felelőtlen, élhetetlen alak, és itt ki is ábrándultam belőle.
azóta a párom számomra az egyik legjobb pasi, az arca nagyon szabályos, jóképű, állati édes mosolya van. :)
van múltunk (4év) és van jövőnk is. mostanában jöttem rá, hogy nagyon összeillünk, szóval egyetlen álompasiért nem adnám.
akit a világon a legjobb pasinak tartok az Bradley Cooper, de inkább csak nézni szeretem :D
Az én párom sem az,akire rögtön azt mondtam volna,hogy na ez jóképű...de tetszik,minden nap egyre jobban tetszett,most meg már nem tudnék nélküle élni :)
Rövid barna haj-ez mondjuk az esetem,barna szem,és persze mellkas szőrzet is van,ami nekem tetszik :)
nekem a szőke/barna kék/zöld szemű pasik jöttek be :) alacsonyak, menők.
Erre fel, 193 centi, dús mellkasszőrzettel, hosszú hajjal, körszakállal és rockos zenei stílussal. Totál az ellentétem, nekem inkább a Ryan Raynold típúsú kisfiús pasik az ideáljaim, na meg Dzsoni Depp :) de amióta a párommal vagyok, jobban bejönnek a hosszú hajú pasik is. Nem az ideálom, de nem kéne más, nekem ő a tökéletes pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!