Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párod abszolút a "zsánered"...

A párod abszolút a "zsánered" külsőre, vagy inkább "ésszel" vagy vele, mert tudod, hogy rendes, kedves, jól kijöttök, van jövőtök?

Figyelt kérdés
Működhetnek hosszútávon a dolgok úgy, ha a párod igazából nem jön be külsőre?

2012. aug. 24. 09:46
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
90%

Hát erre nem is tudom mit mondjak.Nem tipikusan a zsánerem,mert hasas,de full izom mindenhol a hasát kivéve.

De a feje, az arca,a csinos orra és a szeme,még mindig hozzá húz pedig a kapcsolatunk tropára ment sajnos:( Próbálunk rajta javítani 101-jére is.

2012. aug. 24. 10:12
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

Az első férfi az életemben egyáltalán nem jött be külsőleg,belső értékei miatt voltam vele de hosszútávon enm müködött a dolog.

A férjem sem az a férfi akit álmaimban elképzeltem tiniként de első látásra tetszett a külseje.Nála is elsőként a belsőt ismertem meg(chat szerelem).10év után is tetszik,és megbolondulok érte.Imádom néha csak úgy rávetném magam,szerintem ahogy idősödik egyre jobban néz ki,férfiasabb.

2012. aug. 24. 10:14
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy "párom" aki külsőre abszolút nem jött be, sőt egy picit taszított is, de mégis összejöttem vele, mert a belső értékei tényleg megfogtak. Viszont egy idő után elég lett, hiába voltunk együtt iksz ideig, a belső értékek nem "szépítették meg"...
2012. aug. 24. 10:23
 14/47 anonim ***** válasza:
83%
Én úgy gondolom, hogy nem csak a külső megjelenése miatt választja az ember a párját, de az az elsődleges. Úgy az egésznek teljesnek kell lennie, hiszen ha minden jól megy egy életet fogunk együtt leélni. Egy neked nem tetsző emberrel pár év múlva hogy tudsz majd összebújni, hogy szülsz neki gyerekeket? Az ő génjeit is fogják örökölni a gyerekek. Szóval a lényeg, hogy neked tetsszen, jöjjön be a stílusa, feleljen meg az illata. Mi 8. éve vagyunk együtt és a mai napig nagyon szeretjük egymást. Az én férjem tar kopasz zenész, őrült Jude Law-os szemekkel. A mai napig olyan, mint amilyennek megismertem. A gyerekeink pedig a kicsi klónjai :D
2012. aug. 24. 10:29
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

hm. a párom már első találkozáskor felkeltette a figyelmemet, mert elég feltűnő jelenség. mondhatnám úgyis, hogy a magyar Bud Spencer :D 2m magas, dús fekete göndör haja van, és hát elég testes :) az elején kicsit zavart, hogy nem mindennapi testalkata van, de biztonságot, erőt sugárzott, emellett nagyon jó humora van, és iszonyatosan okos, intelligens.

előtte jártam egy olyan pasival, aki kék szemű, szőke, kis babaarcú, és utólag rájöttem, hogy azért voltam vele tovább mint kellett volna, mert sokáig el sem hittem, h egy ilyen jó pasi szóbaáll velem. aztán kiderült, h egy felelőtlen, élhetetlen alak, és itt ki is ábrándultam belőle.

azóta a párom számomra az egyik legjobb pasi, az arca nagyon szabályos, jóképű, állati édes mosolya van. :)

van múltunk (4év) és van jövőnk is. mostanában jöttem rá, hogy nagyon összeillünk, szóval egyetlen álompasiért nem adnám.

akit a világon a legjobb pasinak tartok az Bradley Cooper, de inkább csak nézni szeretem :D

2012. aug. 24. 10:30
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
Látod? Valami meg kell hogy fogjon benne, nem elég csak ésszel döntened :))) Akár mackó, akár szépfiú, akár őrült vonz, tök mindegy, csak vonzzon.
2012. aug. 24. 10:38
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom sem az,akire rögtön azt mondtam volna,hogy na ez jóképű...de tetszik,minden nap egyre jobban tetszett,most meg már nem tudnék nélküle élni :)

Rövid barna haj-ez mondjuk az esetem,barna szem,és persze mellkas szőrzet is van,ami nekem tetszik :)

2012. aug. 24. 10:54
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem az esetem, mert hosszú hajú rocker, el sem tudtam képzelni, h én ilyen fiúval "járjak". de a szívnek nem lehet parancsolni :) immáron 4 éve vagyunk együtt, szóval sztem a külső egyáltalán nem számít :) amúgy mostanra már nagyon tetszik külsőre is.
2012. aug. 24. 10:58
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon az esetem, eleinte ezért is jöttem össze vele, mert nagyon tetszett. Amúgy szerintem lehet úgy is boldog a párkapcsoalt, ha az egyik fél nem éppen dekoratív, ismerek ilyen helyzeteket...
2012. aug. 24. 11:43
 20/47 anonim ***** válasza:
100%

nekem a szőke/barna kék/zöld szemű pasik jöttek be :) alacsonyak, menők.

Erre fel, 193 centi, dús mellkasszőrzettel, hosszú hajjal, körszakállal és rockos zenei stílussal. Totál az ellentétem, nekem inkább a Ryan Raynold típúsú kisfiús pasik az ideáljaim, na meg Dzsoni Depp :) de amióta a párommal vagyok, jobban bejönnek a hosszú hajú pasik is. Nem az ideálom, de nem kéne más, nekem ő a tökéletes pasi.

2012. aug. 24. 11:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!