Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szoktál bele a dolgozói...

Hogy szoktál bele a dolgozói életbe?

Figyelt kérdés
korán kelek 1 órát utazok a munkahelyemre ott 8 órát lehúzok, aztán kell még bevásárolnom, főznöm stb. Egyedül élek a szociális életem kb 0 lett mire eljutok oda h ráérek már csak aludni van kedvem. Te h osztod be az időd?
2012. aug. 21. 22:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ameddig nagyjából jól érzem magam egy munkahelyen, addig maradok.

Ha már GYK-ra ilyet írnék fel, ez számomra azt jelentené, hogy menni kell az adott helyről.

Fentiek alapján Te mit gondolsz erről?

Ui: a, szívesen megismerkednék veled (már az szimpatikus, hogy főzöl) b) pedig én az a tipikus nem ugrálós fajta vagyok... :-/ c) nyilván a fentiek összefüggenek a kvalitásaiddal. Ha keresett szakember vagy, akkor nem Te keresel, ha nem az vagy, akkor viszont ne ugrálj....

2012. aug. 22. 00:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Kedves tegnap 22:25-ös!

Ha csak a munka miatt hagyott el a pasid, akkor ne csüggedj, lesz újabb. De ha a következők valamelyike igaz rád, akkor viszont változtatnod kéne rajta!

1. Ha túl sokat panaszkodsz, de nem elégíted őt ki (mivel a pasiknak a vérükben van, hogy szeretnének egybebújni a lányokkal (még akkor is, ha nem mondják), akkor azért hagyott el, mert túl flegma voltál vele és úgy érzi, nem szeretted őt!

2. Ha meg folyton azt vártad el, hogy vegyen virágot, meg mindenféle cuccot neked, akkor meg azért hagyott el, mert túl sok pénzbe kerülsz!

3. Ha meg péntekenként buliba jártál amellett, hogy van pasid, akkor meg mondanom se kell, hogy miért hagyott el...

2012. aug. 22. 00:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Sehogy :)hajnali 5-kor kelést nem tudom megszokni,és talán nem is akarom,a munkát az első 1 évben szerettem,ma már halálosan unom,ahogy tudok változtatni fogok.
2012. aug. 22. 06:59
 14/17 anonim ***** válasza:

ma 00:30

Péntekenként együtt jártunk buliba, szóval nem külön mászkáltam.

Azért hagyott el, mert korán kellett mennem és későn értem haza, és nem szerette a szakmám. Amikor hazaértem akkor még főznöm kellett, hogy tudjak másnak ebédet vinni és ez nem tetszett neki. Az ő anyukája kinyalta a fenekét az enyém nem foglakozott velem, így magamnak kellett mindent megcsinálni.

Soha nem rinyáltam semmiért, hogy ezt vagy azt vegyen nekem, a 3 év alatt két csokor virágot vett amikor szakítani akartam vele, mert bántott a szakmám miatt.

2012. aug. 22. 08:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Sehogy.Hajnali 4-kor kelek minden nap,fél 5-kor indulok dolgozni.Este 8 körül érek haza,de inkább negyed 9re.Ez heti 4-6 nap,attól függ,hogy vagyok beosztva.Vasárnapom szabad átlagban.

Szóval én nem 8 órát "húzok le" és ki se fizetik végig,mégis csinálom,mert ez van,nincs más,a számlákat fizetni kell,meg kell élni valamiből.Ez most a 4 napos hetem(de csak az ünnep miatt)Jövő héten 6-ot dolgozok.

Párom rosszul viseli,de nem tudunk mit csinálni.

Főzni este már nincs kedvem/energiám se,így is fél 10,mire lefekszek és kelek másnap is 4kor.Nagyon fáradt vagyok átlagban.Boltba nem tudok menni,mert mire végzek nincs nyitva semmi,munkaidőben meg nem tudok elszaladozni.

Így a bevásárlás,főzés,takarítás stb marad vasárnapra.Meg építkezünk is,így az is.Lassan haladnak nagyon az itthoni dolgok.

2012. aug. 22. 09:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen kezdtem, első két év nehéz volt, sokszor sírtam is, aztán megszoktam, mára már a gyerekeimet is felneveltem a napi 8 óra munka,2 óra utazás mellett, és még az is előfordul, hogy unatkozom hétvégén. :) Az időt amúgy zsebnaptárral osztom be, mindent írok.
2012. aug. 22. 11:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves 8:43, pontosabban első válaszoló. Miért kell minden nap külön kaját főznöd és főleg bevinned a munkahelyre? Főzz inkább 3 napra való adagot és olyat, ami fél óra alatt elkészíthető. Én szerintem nem a szakmád miatt bántott, hanem azért, mert nem törődtél eleget vele és nem mutattad neki ki, hogy szereted, hanem a főzőcskézésekkel voltál elfoglalva!
2012. aug. 22. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!