Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy lefeküdtünk a barátommal?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, majdnem 7 hónapja vagyunk együtt a barátommal, aki nagyon kedves, és rengeteget torodik velem, s nagyon szeret..tobbmint 5 honap után veszitettem el a szűzeségemet, mert úgy éreztem ő megérdemli és vele akarom elveszteni..a szüleim naggyon régimódiak, még ottaludni sem aludhatok..a barátom szülei már tudják, ők teljesen pozitivan fogták fel..de az én szüleimnek nem merem elmondani..a barátom szülei azt mondták, ha nem mondom el ők fognak leülni és beszélgetni anyámékkal..szerintetek hogy mondjam el nekik, vagy egyáltalán elmondjam, vagy várjak még vele? kérlek, segitsetek!://2012. aug. 20. 21:00
11/15 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat! én a párom szüleit nagyon kedvelem őszinte leszek..de kiakaszt az, hogy az apukája az ő baráti társaságukba felhozza folyton ezt a témát hogy: 'anyukáddal beszéltél már?' és az egész baráti kör engem néz, én pedig a párom mellett süllyedek el szégyenemben..:/
2012. aug. 21. 22:48
12/15 anonim válasza:
Ez a párod feladata elsősorban, hogy lerendezze az apjával. Ha magától nem jön rá, mond meg neki, hogy zavar, és kérd meg, hogy oldja meg.
13/15 anonim válasza:
Mondd meg, hogy nem tárgyalod ki anyukáddal a szexuális életedet, mert nálatok ez nem szokás, mindenkinek a magánügye és hálás lennél, ha nem teregetné ki a baráti köre előtt sem, mert ez csak rátok tartozik és arra, akinek ti akarjátok elmondani, a ti szexelésetek nem közkincs. Hátha magába száll.
Ne csak hallgass, meg pironkodj, mert sose fog rájönni mi az ábra. A paraszt.
14/15 kate1999 válasza:
Szerintem mond el a szüleidnek nem fognak rád haragudni még ha régi módiak is.
15/15 anonim válasza:
Hát nem tudom, de ahogy olvasom ezt a sok választ már kezdem én is úgy érezni, hogy nem kéne elmondanom :/
Mondjuk nekem anyu azt mondta, hogy még akkor mondjam el mielőtt lefeküdnénk feltétlenül !! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!