Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy nyugtathatnám meg a papámat?

Hogy nyugtathatnám meg a papámat?

Figyelt kérdés

92 éves a nagypapám, és már fél éve hívogatják egy ismeretlen számról, és utoljára azt mondták neki,hogy a jövőhéten megkeresik és nagy baj lesz mert valakit rajta keresnek akit egyébként nem is ismer.(tudják papám nevét és a címét is)és ugyan panelben lakunk, ő egyedül él,2 lakással odébb lakom én és a párom, de papám megijedt és elővette a légpuskáját, a gázpisztolyát és most a II.világháborús díszfegyverét próbálja meg működőképessé tenni.Ő nem akart eljönni a rendőrségre mert szerinte azok nem csinálnak semmit, de én és a párom elmentünk és elmondtuk mi a helyzet, de azt mondták,hogy ők így nem tudnak semmit sem csinálni ,ha felkeresi valaki és balhézik akkor hívjuk őket, meg feljelentést tehetünk, de egyenlőre nem tehetnek semmit sem.

Szerencsére papám nem retteg, csak hát elég komolyan vette.

Most csak lényegében foglaltam össze az ismeretlen hívóról a dolgokat, ennél sokkal bonyolultabbak a dolgok, a rendőrségen is több mint fél órán át voltunk mire mindent sikerült megértetni velük.

Papámat nem kell félteni mert teljesen önellátó,de mégis csak 92 éves ,igazából engem jobban megijeszt a dolog mint őt.Szerintetek mit lehetne tenni?

2012. aug. 17. 14:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Eleinte ismeretlen számról hívott, de most már kijelzi,egy romániai szám az.

És akit keres ez az ember (elmondta az illető teljes nevét,korábban csak a keresztnevét árulta el annak akit keresett) és egy a kerületben élő cigány nő az akit keres.Ezt onnét tudjuk,hogy a rendőrségen is elmondtuk a nevet és az egyik rendőr egyből rávágta ,hogy xy utca melyik lakásában lakik ez a nő.

Egyik ismerősünk ismeri is és elég balhés família ezért nem szívesen keresnénk fel őket,ha nem szükséges.

Na meg az is benne van,hogy szórakoznak akkor meg csak magunkat járatjuk le.

A telefonálással pedig az a baj,hogy eddig egyszer voltunk ott a párommal mikor hívtak a számról,de mire felvettük addigra már letették.

Úgy havonta 2-3x telefonálnak és eddig mindig csak papámmal beszéltek.

2012. aug. 17. 18:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért nem tesztek feljelentést? Egy ismerősömet csak pár napig csörgette egy hülyegyerek, feljelentette és beidézték. A rendőr is csak annyit csinált, hogy felhívta? Könyörgöm, megvan az illető száma és zaklatja a papádat, jelentsétek fel!
2012. aug. 17. 18:06
 13/14 anonim ***** válasza:
papádnak vegyél egy másik kártyát, a mostanit meg tartsd magadnál, vagy a párodnál, és ha hívják, mehet az XY rendőrzászlós szöveg
2012. aug. 17. 19:30
 14/14 anonim ***** válasza:

10. 64%-os válaszoló vagyok:

Tényleg, tegyetek feljelentést zaklatásért. Mivel az illetőről vannak információk nem ismeretlen tettes. Egyetértek azzal, hogy a papának új kártya, és jobb lenne a férjednél a másik. Csak már most beszéljétek meg a kamuszöveget. Szerintem a feljelentést az utolsó esetekre hagyjátok, ha nem kopik le a rendőrös beszólás után sem. De a papád mit szokott nekik mondani?

2012. aug. 18. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!