Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mivel nyugtathatnám le magam?

Mivel nyugtathatnám le magam?

Figyelt kérdés
Nekünk most a Blender nevű programmal kellene csinálni egy animációt, de kezelhetetlen. Inkább le se írom a véleményem róla, mert a hosszú órákig tartó káromkodás fejezné csak ki. Csak be kellene fejeznem hétfőre, már a gyomrom is görcsbe szorult, majdnem szétvertem a billentyűzetem.
2011. nov. 26. 18:27
 1/5 anonim válasza:
Szerintem akár milyen hideg van menj és fuss vagy sétálj egyet, attól lenyugszol.
2011. nov. 26. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:

A Blender, egy nagyon jó program, szerintem abszolút kezelhető, ha ilyenen felhúzod magad és blender-t használsz akkor linuxon tolod,

és mi lenne ha windows-t kellene használnod? megölnéd magad?

2011. nov. 26. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ha ideges vagyok e-mailt írok, annak akire haragszom, vagy akinek ki akarom panaszkodni magam, de mire a végére érek lenyugszom és nem küldöm el. :)
2011. nov. 26. 19:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Windows használok amúgy. Nagy nehezen megoldottam, de ez a blender ellentmond a logikának. Amit megoldottam rövid idő alatt 3DStudio Maxban, az itt fél óra.
2011. nov. 28. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Ülj le és írj egy jobb programot, miközben szidod a Blendert.

Engem is sok dolog feldühít, hogy minden elfogadhatatlan, semmit nem tudnak rendesen megcsinálni, hogy az emberek idióták stb. Tegnap is épp hasonló történt, amiből a környezetem csak annyit látott, hogy szenvedek valamit a gépnél miközben káromkodok, illetve én ilyenkor kisebb monológot szoktam előadni és min. negyed órán keresztül beszélek közben, hogy ez mennyire elfogadhatatlan. Aztán megcsinálom, kijavítom és olyan panaszlevelet (vagy elküldöm a működő verziót vagy egy ütemtervet, hogyan javítsák ki) írok, hogy agy.fszt kapnak tőle!

Természetesen a munka első fázisában időnként ordítok és különböző idegen nyelveken (hat nyelven beszélek, bár még egyik sem tökéletes, szóval ez így még nem teljesen helytálló kijelentés...) káromkodok. Az egy idő után már kész vicc, szóval nem vagyok annyira dühös, olyankor már csak morgok halkan.

2011. nov. 30. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!