Mivel nyugtathatnám le magam?
A Blender, egy nagyon jó program, szerintem abszolút kezelhető, ha ilyenen felhúzod magad és blender-t használsz akkor linuxon tolod,
és mi lenne ha windows-t kellene használnod? megölnéd magad?
Ülj le és írj egy jobb programot, miközben szidod a Blendert.
Engem is sok dolog feldühít, hogy minden elfogadhatatlan, semmit nem tudnak rendesen megcsinálni, hogy az emberek idióták stb. Tegnap is épp hasonló történt, amiből a környezetem csak annyit látott, hogy szenvedek valamit a gépnél miközben káromkodok, illetve én ilyenkor kisebb monológot szoktam előadni és min. negyed órán keresztül beszélek közben, hogy ez mennyire elfogadhatatlan. Aztán megcsinálom, kijavítom és olyan panaszlevelet (vagy elküldöm a működő verziót vagy egy ütemtervet, hogyan javítsák ki) írok, hogy agy.fszt kapnak tőle!
Természetesen a munka első fázisában időnként ordítok és különböző idegen nyelveken (hat nyelven beszélek, bár még egyik sem tökéletes, szóval ez így még nem teljesen helytálló kijelentés...) káromkodok. Az egy idő után már kész vicc, szóval nem vagyok annyira dühös, olyankor már csak morgok halkan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!