Napi egy sötétebb barnázással, amire már szedek duphastont mennyi esélye van, hogy elvetélek? . Mivel nyugtathatnám magam, hogy semmi baj nem lesz?
Én Utrogestant kaptam, 3-4 nap után múlt el tőle, majd rá pár napra megint volt egy kicsi és később volt egy kis vérzésem is 2x (egy hét különbséggel). Nagyon megijedtem, de nekem azt mondta a doki, hogy annál többet nem tudok tenni, minthogy szedem a gyógyszert, fekszem és imádkozok. Kifejezetten nem ajánlotta, hogy bemenjek újból hozzá vizsgálatra, azt mondta, az ágyból ki se másszak. Most 14 hetes vagyok, 3 hete semmi nem volt. Most kezdem egyébként fokozatosan abbahagyni a bogyót.
Ne aggódj, ha szeded a gyógyszert, minden rendben lesz! Ha mégis nagyon kínoz a kétely inkább hívd fel a dokit, minthogy bemenj szerintem.
Sziasztok!
Mi újság van Veletek? Nekem tegnap írta fel a doki a Duphastont, mert volt két nap különbséggel egy kis barnázásom.
Remélem Ti már jól vagytok.
Ma vagyok 6 hetes.
Szia!
Köszönöm jól vagyunk. Én már 16 hetes múltam. :) 1 hét után teljesen elmúlt a barnázásom.Te mennyi duphastont szedsz?Én 4x1gyel kezdtem majd a 12 hét után folyamatosan csökkentettem az adagot.
Az a fontos,hogy pihenj sokat és minden rendben lesz veletek is!
Jó egészséget és boldog babavárást kívánok!
Jajj, de jó, most megnyugodtam. 3x1 szedek, és egész nap csak fekszek. Úgy néz ki elmúlt a barnázás, hála az égnek péntek óta nem volt!
Boldog baba várást, és jó egészséget Nektek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!