5+2 hetes vagyok. Volt már egy vetélésem ami barnázással kezdődött. Most eddig semmi panaszom nincs. Ráér január elején dokihoz menni, mikorra az időpontot kaptam, vagy menjek el minél hamarabb nehogy baj legyen?
Én nem akarok dönteni helyetted, csak leírom, hogy nálam hogy volt.
Az első babámnál barnáztam, szerencsére nem ment el, mert kaptam Utrogesztánt időben, egészséges kislányom született.
Most is babát várok és egyáltalán nem barnáztam az elején, pedig nagyon féltem, hogy megint fogok. De szerncsére nem. Így csak a 7-ik héten mentem orvoshoz, hogy legyen már szívhang is.
Szóval nem biztos, hogy most is fogsz barnázni. Boldog babavárást!
Ha nincs semmi tüneted, panaszod, akkor szerintem ráér addig. 2 hét az egész.
Én 6 hetesen jutottam el, de nem lett volna semmi, ha 1-2 héttel később.
Amíg nincs panaszod! De amint a legkisebb aggasztó jelet is tapasztalod, irány a doki. Akár ügyelet!
Próbálok odafigyelni magamra,a stresszelés is csak amiatt van,nehogy baja legyen a babának.
Táppénzre így is úgy is mennem kell,mert olyan a munkahelyem ráadásul kétszarvú méhem is van,ezért majd jobban kell vigyáznom,ha a baba növekedésnek indul.
Első terhességemnél volt barnázás, elég sokat fájt a hasam, hetente mentem ügyeletre. nem kaptam semmit. csak magnézium és pihenés. később nem volt probléma. most júliusban volt vetélésem a 7.hétben. ma vagyok 10 hetes kismama. 4+4 hetesen mentem dokimhoz. Elővigyázatosságból azonnal felírta az Utrogestan kúpot,amit azóta is napi 3x használok. orvosa válogatja,én maximálisan megbízom a dokimban. nem akarta megvárni, míg újra baj történik!
én elmennék a helyedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!