Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5+2 hetes vagyok. Volt már...

5+2 hetes vagyok. Volt már egy vetélésem ami barnázással kezdődött. Most eddig semmi panaszom nincs. Ráér január elején dokihoz menni, mikorra az időpontot kaptam, vagy menjek el minél hamarabb nehogy baj legyen?

Figyelt kérdés
Időpont nélkül az sztk-ba csak indokolt esetben fogadnak.
2011. dec. 22. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Én nem akarok dönteni helyetted, csak leírom, hogy nálam hogy volt.

Az első babámnál barnáztam, szerencsére nem ment el, mert kaptam Utrogesztánt időben, egészséges kislányom született.

Most is babát várok és egyáltalán nem barnáztam az elején, pedig nagyon féltem, hogy megint fogok. De szerncsére nem. Így csak a 7-ik héten mentem orvoshoz, hogy legyen már szívhang is.

Szóval nem biztos, hogy most is fogsz barnázni. Boldog babavárást!

2011. dec. 22. 14:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs panaszod, szerintem fölösleges elmenni. Annyit csinálj, hogy pihenj sokat, ne emelgess, öltözz megfelelően, és ne stresszelj mindenfélén. És nem lesz semmi baj, nyugodj meg.
2011. dec. 22. 14:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmi tüneted, panaszod, akkor szerintem ráér addig. 2 hét az egész.

Én 6 hetesen jutottam el, de nem lett volna semmi, ha 1-2 héttel később.

Amíg nincs panaszod! De amint a legkisebb aggasztó jelet is tapasztalod, irány a doki. Akár ügyelet!

2011. dec. 22. 14:47
 4/8 A kérdező kommentje:

Próbálok odafigyelni magamra,a stresszelés is csak amiatt van,nehogy baja legyen a babának.

Táppénzre így is úgy is mennem kell,mert olyan a munkahelyem ráadásul kétszarvú méhem is van,ezért majd jobban kell vigyáznom,ha a baba növekedésnek indul.

2011. dec. 22. 14:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el minél előbb. Nálam az mentette meg a babám életét, hogy időben kaptam gyógyszert. Neked is volt már vetélésed, bár nem írtad, kiderült-e az oka. Én nem kockáztatnék a helyedben.
2011. dec. 22. 15:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél volt barnázás, elég sokat fájt a hasam, hetente mentem ügyeletre. nem kaptam semmit. csak magnézium és pihenés. később nem volt probléma. most júliusban volt vetélésem a 7.hétben. ma vagyok 10 hetes kismama. 4+4 hetesen mentem dokimhoz. Elővigyázatosságból azonnal felírta az Utrogestan kúpot,amit azóta is napi 3x használok. orvosa válogatja,én maximálisan megbízom a dokimban. nem akarta megvárni, míg újra baj történik!

én elmennék a helyedben!

2011. dec. 22. 19:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Felhívtam azt sztk-t.Azt mondták felesleges bemennem,ha pedig valami panaszom van a kórházba menjek,mert ott van UH. :(
2011. dec. 23. 08:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. ha valóban panaszmentes vagy akkor nyugi! nekem csak elővigyázatosságból adta a kúpot a dokim. lehet nem is kellett volna. pihizz sokat , ne emelj! ha mégis panaszod lenne, irány a kórház! De nem lesz semmi:)
2011. dec. 23. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!