Januárban szeretnék menni 4d-re. Szerintetek mikor telefonáljak hogy kapjak akkorra időpontot?
Szerintem ez helyfüggő.
Mi Siófokra mentünk a kórházhoz (nincs fogadott dokink), ott például nekem mindig elég volt kb. egy héttel előtte telefonálnom, meg itt a következő hónapra legkorábban csak előző hónap utolsó hetében tudnak beírni, előbb nem is.
Ha jól számolom, akkor pont januárban kell majd menned a 18. heti "kötelező" UH-ra. A következő "kötelező" pedig csak a 32. héten van, és az hosszú idő. Szerintem érdemes a kettő között elmenni. Mi elmentünk 21 hetesen, de nem láttunk még olyan sok mindent, és az arcát csak oldalról mutatta. De kiderült, hogy nem kislány, hanem kisfiú :) Úgyhogy tervezzük, hogy a 26.-27. héten is elmegyünk megint, mert Apuka is nagyon élvezi, és ő kérdezte hogy mikor kell menni legközelebb, és mondta hogy ő nem tud olyan sokat várni :D.
Boldog Babavárás!
24h kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!