Häny hetesen csinältattätok a kombinält tesztet? Dec.31. -en leszek 12 hetes ami szombat. Nem kesö ha a räkövetkezö hetre kerek idöpontot?
Szerintem is érdeklődd meg, hogy hogyan működik, és mikor menj, az a biztosabb. Valószínűleg helyenként eltérő ez is, mint sokminden más.
Mi úgy gondoltuk, ha a 12. heti UH-n mindent rendben találnak, akkor nem megyünk. Az UH rendben is volt, 2 mm volt a nyaki redő, és 4 mm az orrcsont. Az orvos mégis azt mondta, hogy fizessünk be valamelyik Down- szűrésre csekket, és menjünk a vérvételre másnap. A védőnőm mondta is, hogy biztos elküldenek, a pénz miatt (a kombinált 9ezer volt, de volt drágább is).
Úgyhogy mi UH után egy nappal voltunk kombinált teszten, 11h4n-san. Az eredmény negatív lett.
Boldog Babavárást!
25h kismama
#3-as vagyok megint. Ahol én voltam, ott a Fetal medicine Laboratory biztosította a tesztet (Siófok kórház). Kaptam egy tájékoztatót, idézem:
"A vizsgálat elvégzésének ideje: A vizsgálat a terhesség 11. és a betöltött 14. hete között (magzati ülőmagasság CRL 45-80 mm tartományban) bármikor elvégezhető, optimális ideje a 12. terhességi hét."
És azt írja, meg nekem is kérték, hogy kell a tarkóredő-vastagság és az ülőmagasság, tehát a 12. heti UH-s adatok kellenek.
Remélem ez segít.
Szia, én anno a fiammal szintén december 31-én töltöttem a 12. hetet:)
Uh-ra január 9-re kaptam időpontot, és akkor csinálták a kombinált tesztet is, a doki azt mondta, abszolút belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!