Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Häny hetesen csinältattätok a...

Häny hetesen csinältattätok a kombinält tesztet? Dec.31. -en leszek 12 hetes ami szombat. Nem kesö ha a räkövetkezö hetre kerek idöpontot?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 20:34
 1/10 sumergo ***** válasza:
Szerintem tőlük kérdezd meg, hogy mikor menjél! Ezt nem neked kell eldöntened, hanem ők mondják meg!! Nekem legalábbis így volt, felhívtam őket, megmondtam mennyi idős terhes vagyok, és úgy adtak időpontot (integrált teszt volt).
2011. dec. 5. 20:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudom,h nem en döntöm el.De a ket ünnep között elutazunk es arra lennek kiväncsi,h meddig lehet megcsinältatni a tesztet??Häny hetes korig?
2011. dec. 5. 20:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is érdeklődd meg, hogy hogyan működik, és mikor menj, az a biztosabb. Valószínűleg helyenként eltérő ez is, mint sokminden más.

Mi úgy gondoltuk, ha a 12. heti UH-n mindent rendben találnak, akkor nem megyünk. Az UH rendben is volt, 2 mm volt a nyaki redő, és 4 mm az orrcsont. Az orvos mégis azt mondta, hogy fizessünk be valamelyik Down- szűrésre csekket, és menjünk a vérvételre másnap. A védőnőm mondta is, hogy biztos elküldenek, a pénz miatt (a kombinált 9ezer volt, de volt drágább is).

Úgyhogy mi UH után egy nappal voltunk kombinált teszten, 11h4n-san. Az eredmény negatív lett.

Boldog Babavárást!

25h kismama

2011. dec. 5. 21:01
 4/10 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok megint. Ahol én voltam, ott a Fetal medicine Laboratory biztosította a tesztet (Siófok kórház). Kaptam egy tájékoztatót, idézem:

"A vizsgálat elvégzésének ideje: A vizsgálat a terhesség 11. és a betöltött 14. hete között (magzati ülőmagasság CRL 45-80 mm tartományban) bármikor elvégezhető, optimális ideje a 12. terhességi hét."

És azt írja, meg nekem is kérték, hogy kell a tarkóredő-vastagság és az ülőmagasság, tehát a 12. heti UH-s adatok kellenek.

Remélem ez segít.

2011. dec. 5. 21:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Persze,holnap felhivom öket.köszi
2011. dec. 5. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Én úgy olvastam, hogy a betöltött 13 hétig csinálják a tesztet. (11 és 13 hét között)
2011. dec. 5. 21:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia, én anno a fiammal szintén december 31-én töltöttem a 12. hetet:)

Uh-ra január 9-re kaptam időpontot, és akkor csinálták a kombinált tesztet is, a doki azt mondta, abszolút belefér.

2011. dec. 5. 21:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolso nagyon köszönöm.Külföldön elünk es ket ünnep között mennenk haza.Remelem sikerül holnap elinteznem,h januärra kapjak idöpontot.Tudom,h nem kivänsäg müsor,de 1 eve lassan,h nem lättam a szüleimet...
2011. dec. 5. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia!nálunk Győrben, a 9. héten csinálják ezt a tesztet, a főorvos kérésére!én egy picit meg ijedtem mikor mondták h 9 hét, mert azt hittem 12.szóval én most megyek pénteken.ebből kifolyolag nagy különbség van a 9 és a 13 hét között!a legbiztosabb ha telefonálsz és majd Ők elmondják!
2011. dec. 6. 08:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönök minden hozzäszoläst:)!Januär 4.-ere kaptam idöpontot.12+4
2011. dec. 6. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!