Magzatvíz vagy erős folyás? (szombat estéről vasárnap reggelre)
Szombaton szeretkeztünk a párommal este (van egy szemölcse, ami nem terjed, de mivel most pocakos vagyok, nem merünk kockáztatni, így gumival szoktuk csinálni, nem bennem megy el mióta pocakos vagyok). Reggel arra keltem, hogy tiszta víz a bugyim, a tisztasági betétem át volt ázva teljesen, még az alvós nadrágom is teljesen vizes volt. Kb. két napig tartott ez az állapot, mára már visszaállt a folyásom a normálisra. Mi lehetett az a nagy mennyiségű trutyi? Egyértelműen éreztem, hogy mikor folyt ki belőlem (nem aznap éjszaka, hanem utánalévő nappal), nem pisilős érzés, hanem mint amikor menstruáltam és folyt ki belőlem a vér, szóval egyértelműen a hüvelyemből jött. Jelentkezzek be a dokihoz attól függetlenül, hogy már minden visszaállt a normál kerékvágásba? Nem ijedtem meg, csak kicsit aggaszt, hogy mi lehetett az. A babám azóta kevesebbet, de azért mozog, rúg, kalimpál, főleg ha oldalosan fekszem.
23hkm
Nekem nem volt ennyire durva, de munka után első dolgom volt, hogy a kórházba menjek.
Remélem veletek is minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!