Ha pénteken és szombaton volt nyálkás folyás, akkor akkor jó időben voltunk együtt (csüt és szombat)? Babát szeretnénk!
15.nap, ha a vérzés első napjától számoljuk.
De a vérzésem norcoluttól jött meg, szóval a peteérés napját nem tudom kiszámolni.
Hőt nem mérek, csak a folyást próbálom vizsgálgatni.
köszi.
És akkor most mit kell tenni? várakozni?
Mikor teszteljek?
Lesz v.mi tünet?
szia tesztelni dpo 10. előtt nem érdemes, vagyis szombathoz tíz napra tesztelhetsz előtte. nekem hét nappal az együttlét után volt iszonyú mensis görcsöm, és egy pici rózsaszín folyásom, vagyis a 21. nap környékén, a fiamnál ugyanez egy héttel később jelentkezett, szóval már a nem várt idején, vagyis amíg nem késett nem érzetem semmit, szóvel egy ember két terhessége is lehet más. utólag mindkét esetben volt valami furcsa közérzet, ami az étvággyal és a gyomorral is összefügg, de igazán ezt csak akkor tudtam be a terhességnek, amikor más kiderült, hogy tényleg baba van a dologban.
Drukkolok, de ha nem jön össze most kapásból, akkor semm kell aggódni az egészséges pároknak is csak 25%-ának jön össze elsőre, még ha tudják mikor is van pé. A folyás és a jól időzített együttlét azonban nagyon bíztató, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!