Múlt szombat és vasárnap volt + az ovu tesztem.Együtt voltunk szombaton, hétfőn és kedden. Lehet, hogy a baba piszkál?
Szia!
Ugyan ebben a cipőben járok én is,de szeritem még most "küzd" bennünk valami.Kicsit úgy érzem,mint ha most külön szerv lenne a méhem meg az ottani dolgok.Várjunk még,de drukkolok,hogy baba legyen mind a kettőnknél:D!!!!
én si ápr.5-re nemvárom.
Írjatok nálatok mi lett
Első vagyok
Én még 2 napja fémes szájízt érzek és nagyon kellemetlen.
Minden képpen megvárom a nemvártat,de megírom mi lett.Hőmérőzöm is és abból már tudom,hogy van babó vagy sem.
Én is a beágyazódásra tippeltem egyébként:D
Írjatok majd!!!
1. vagyok
Nálam tegnap kezdett nehezedni a mellem,de ez lehet menzesz előtti jel is és persze megjelent két fránya pati,ami nekem menzesz előtt már egy héttel jelentkezni szokott.A fémes szájíz még mindig van és a hőm is emlekedik most már csak azon kell izgulnom,hogy maradjon is fent:)
Remélem nem jön meg neked vasárnap és jó híreket hallunk majd:D!!!De ha hétfőn negatív lesz a teszt akkor még ne keseredj el,mert tudod,lehet még nem elég a HCG.
Babát kívánok!!!
na csajok,mára nemvártam és egyenlőre nem is jött meg.Holnap reggel teszek egy próbát...
szorítsatok kérlek
1.vagyok
Jaaaj,nagyon SZORÍTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írj,amint tudsz valamit!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!