Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem sikerül párt találno...

Miért nem sikerül párt találnom? Sokan írták, h társkeresőn ismerkedtek meg a férjükkel.

Figyelt kérdés
Én nagyon butákat fogtam ki.meglátják,h 20éves vagyok és egyből olyanokkal jönnek,h szeretek-e szpni...
2012. aug. 16. 23:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
83%
Tíz kiló nem sok, egyrészt szerintem nem zavaró, másrészt le lehet fogyni. Kár, hogy öreg vagyok hozzád :)
2012. aug. 17. 01:05
 22/29 anonim ***** válasza:
96%
Érdekes, férfiaknak soha nem ajánlgatják, hogy szedjenek fel 10 kiló izmot, úgy több esélyük lenne.
2012. aug. 17. 02:52
 23/29 anonim ***** válasza:

Mi is társkeresőn ismerkedtünk meg a párommal 4 évvel ezelőtt. Hidd el nem egyik napról a másikra ment.

Én évekig fent voltam, igaz nem a társkeresés volt az elsődleges szempont, de egyedülálló voltam, ráadásul elég sok szabadidőm is volt....

Majdnem fél évig beszélgettünk mire randira került a sor.

Ezekhez nagyon nagy szerencse és türelem kell! Ne add fel, próbálkozni mindig lehet, azzal nem veszítesz semmit. :)

2012. aug. 17. 05:42
 24/29 anonim ***** válasza:

Chat-en ismertem meg a férjem 10éve.

Akkoriban még fénykép sem volt fennt.

Volt rengeted "hülye" jelentkező de velük nem foglalkoztam.Aki szimpatikus volt azzal találkoztam.Az első kiszemelt elfelejtett szólni hogy házas,a második független volt de kb úgy nézett ki mintha az apám lenne, a harmadik volt a férjem.1-2hét beszélgetés után már leszerveztem a talit.összesen 5hónapig voltam fennt a chat-en.

2012. aug. 17. 07:39
 25/29 anonim ***** válasza:

Én is társkeresőn találtam meg a párom, 6,5 éve.

Elég kövér vagyok, kaptam én is fura leveleket, de ugyanannyi negatív beszólást is az utcán, szóval semmivel sem másabb, mint, ha "élőben" ismerkednél. Hülyék, buták, mindenhol vannak és lesznek is.

22/L

2012. aug. 17. 10:54
 26/29 anonim ***** válasza:

Hidd el a társkereső sem roszabb, mint ha a valós életben ismerkedsz, ott ugyanannyi a hülye. Én több évig voltam fennt társkeresőn, volt két komoly kapcsolatom ebből az időszakból, de a férjemre bizony nekem is várnom kellett, viszont amikor randiztunk először már tudtuk, hogy egymást kerestük rég. :) Fél év múlva volt az esküvőnk és nem bántam meg! Kitartás, ez a titka!

34/N

2012. aug. 18. 08:23
 27/29 A kérdező kommentje:
Most az van,hogy munkahelyemen egy helyes srác elkérte a számom,remélem lesz valami:-D
2012. aug. 18. 09:58
 28/29 anonim válasza:
melyik társkeresőn jöttetek össze?
2013. jan. 19. 18:39
 29/29 anonim ***** válasza:

randivonal!

Egyébként van aki sorban kifogja a hülyéket. Nekem nagyon jó emberismeretem van és nagyon jól kiszűrtem a komolytalanokat. Egyébként ott sok normális ember keres társat, komoly szándékkal, szerintem. Nem baj, ha van némi emberismerete valakinek, szükség lesz rá. :)

2013. jan. 20. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!