Miért nem sikerül párt találnom? Sokan írták, h társkeresőn ismerkedtek meg a férjükkel.
#6 vagyok.
170 cm-hez a 75 egyáltalán nem vészes. Ne izélj a súlyod miatt!
Sok sikert a párkereséshez!
1. Ne hidd azt, hogy csak emiatt nincs párod! Jó, a pasik egy része csak a manökenalkatú csajok után fut, de vannak olyanok, akiknek nem ez a lényeg... én is el voltam kenődve a 159 centimmel, 63 kilómmal, hogy nem lesz soha senkim, erre találtam egy olyan srácot, aki így szeret, és így tetszem neki. Pozitív hozzáállás! :)
2. Próbálj élőben is ismerkedni. Ilyen fiatalon nem szoktak társkeresőzni, vagy ritkábban, inkább idősebbek szoktak felmenni, ők többnyire komolyabban gondolják... hajlamosak azt hinni a csak szex miatt regisztrálók páran, hogy 1) a fiatalok csak szexért mennek fel, 2) vagy annyira elkeseredettek, hogy még le is feküdnének 2 perc ismeretség után bárkivel... szval sztem nem mki ilyen, csak ki kell fogni az értelmeseket
3. Légy türelmes ebben is! Hátha a sok idióta mellett egyszercsak megismersz egy rendeset is :).
"egyből olyanokkal jönnek,h szeretek-e szpni"
Biztos hogy társkereső oldal?Nem chat vagy valami ilyesmi?Már ott is ezzel a szöveggel akarnak "hódítani"?
Ha 10 kg-ot még leadsz akkor szép leszel és normál testalkatú. Nem ártana.
Nem értem miért nem mész el mondjuk szórakozni. A társkereső nem épp a legjobb társkeresésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!