Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem sikerül párt találno...

Miért nem sikerül párt találnom? Sokan írták, h társkeresőn ismerkedtek meg a férjükkel.

Figyelt kérdés
Én nagyon butákat fogtam ki.meglátják,h 20éves vagyok és egyből olyanokkal jönnek,h szeretek-e szpni...
2012. aug. 16. 23:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig szakadok a társkeresőkön.Vannak kamuregisztrálók:D
2012. aug. 16. 23:23
 12/29 A kérdező kommentje:
Ja,mondjuk néha beleakadnak a hazugságaikba.poén szembesíteni az ellentmondásos állításaikkal őket
2012. aug. 16. 23:31
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

#6 vagyok.

170 cm-hez a 75 egyáltalán nem vészes. Ne izélj a súlyod miatt!

Sok sikert a párkereséshez!

2012. aug. 16. 23:35
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert a társkereső oldalakon a 90% alkalmi kapcsolatot keres, a másik 10% meg fél az elutasítástól. Nem lehetetlen találni, mert választék, az van. 20 éves vagy, az életed elején, biztos találsz magadnak valakit, aki nem egy barom. Mondjuk én sosem voltam huzamosabb ideig társkeresőn, mert valahogy vonzottam a bu*ikat. (bár ki tudja, lehet az összes férfira ráírtak) :)
2012. aug. 16. 23:38
 15/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm 6os.még 10kg akarok leadni,barátaim(fiúk)szerint beesett lesz az arcom...de úgy érzem ezért nincs 1éve párom.
2012. aug. 16. 23:40
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

1. Ne hidd azt, hogy csak emiatt nincs párod! Jó, a pasik egy része csak a manökenalkatú csajok után fut, de vannak olyanok, akiknek nem ez a lényeg... én is el voltam kenődve a 159 centimmel, 63 kilómmal, hogy nem lesz soha senkim, erre találtam egy olyan srácot, aki így szeret, és így tetszem neki. Pozitív hozzáállás! :)

2. Próbálj élőben is ismerkedni. Ilyen fiatalon nem szoktak társkeresőzni, vagy ritkábban, inkább idősebbek szoktak felmenni, ők többnyire komolyabban gondolják... hajlamosak azt hinni a csak szex miatt regisztrálók páran, hogy 1) a fiatalok csak szexért mennek fel, 2) vagy annyira elkeseredettek, hogy még le is feküdnének 2 perc ismeretség után bárkivel... szval sztem nem mki ilyen, csak ki kell fogni az értelmeseket

3. Légy türelmes ebben is! Hátha a sok idióta mellett egyszercsak megismersz egy rendeset is :).

2012. aug. 17. 00:02
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

"egyből olyanokkal jönnek,h szeretek-e szpni"

Biztos hogy társkereső oldal?Nem chat vagy valami ilyesmi?Már ott is ezzel a szöveggel akarnak "hódítani"?

2012. aug. 17. 00:02
 18/29 anonim ***** válasza:
61%

Ha 10 kg-ot még leadsz akkor szép leszel és normál testalkatú. Nem ártana.

Nem értem miért nem mész el mondjuk szórakozni. A társkereső nem épp a legjobb társkeresésre...

2012. aug. 17. 00:07
 19/29 A kérdező kommentje:
Szoktam menni bulizni barátnőkkel.love.hu volt amin ilyet írtak nekem.türelmes leszek:-Dköszi mindenkinek!
2012. aug. 17. 00:09
 20/29 anonim ***** válasza:
Már a love.hu-n is ez megy?Akkor reménytelen a helyzet!Sajnálom de ha normális pasit akarsz találni aki nem szopógépként kezelne akkor nagy fába vágtad a fejszét
2012. aug. 17. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!