Férfiak! Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a harmadik gyereketek nem tőletek van, hanem egy másik férfitől?
Ne haragudjatok, h nő létemre írok..., csak válaszolni szeretnék erre a kérdésre: " Tudod, tavaly
nyáron, amikor azt mondtam, hogy
üzleti útra megyek, nem ott voltam,
hanem két utcával odébb keféltem
rekedtre egy Andi nevű lányt, akit a
közértben ismertem meg. Ő a
szerelmünk gyümölcse, Zsoltika.
Tudtam, hogy meg fog születni, de
nem mertem elmondani. Mától..."
Piszkosul empatikus vagyok, ezért azonnal írom a határozott válaszom: Úgy pics@n rúgnám az uram, h a làba sem érné a földet. Előtte azonban magamhoz ölelném a babát és úgy szeretném, mintha a sajátom lenne. Az a csöppség semmiről nem tehet, az apja viszont mehet a pokolba. Én azonban nő vagyok, így ott vannak azok a fránya anyai ösztönök. A férfiak másképp gondolkodnak, de ez nem hiba, pusztán a két nem közötti különbség. Ezért nem lehet elítélni őket.
Én meg remélem hogy nincs több ilyen férfi! nem is nevezném az olyat férfinak aki ezt megbocsájtja, ha mégis az olyan papucsállatka!
Te mit szolnál ha férjed hazaállitana hogy bocs de van egy másik gyerekem is.
Biztos leülnél vele megbeszélni mindent, talán még a vállát is megveregetnéd, hát persze
ha az idegtöl látnál is.
ne álszenteskedj!
Ez az egész ugy jön le hogy, csaljuk meg a párunkat, ha lesz gyerek hát lesz, majd úgyis leülünk és szépen megbeszélünk mindent, no problem.
Hát tévedsz!
Vagy lehet hogy te is hasonló cipőben jársz?
Előző: nekem szántad a mondandód? (33-as vagyok). Ha igen, akkor válaszolok: dehogyis vagyok ilyen helyzetben, nem támogatom a megcsalást. De nem tudjuk a kérdés alapján, hogy milyen volt a házasság. Lehet, hogy a férfi is megcsalta a nőt, csak neki nem sikerült be gyerek, vagy nem tud róla. Az is lehet, hogy a nő is nemrég derítette ki, vagy mittudomén. Az is lehet hogy nem a nőtől tudja a kérdező ezt, hanem csak egy rosszindulatú ismerős terjesztette el (ilyen is van ám!).
Ezért mondtam, hogy jobb először körbejárni a lehetséges oldalait ennek a cseppet sem egyszerű kérdésnek, mielőtt mindennek elmondjuk a nőt miközben nem tudunk semmit a háttérről. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!