Mai nap vettem 3 féle tesztet, mivel késik a mensesem! Az egyik teszt egy kicsit halvány de jól kivehető + t mutat ( Clearblue) a másik egyértelmű negatívat ( Romed) a harmadik pedig bemondta az unalmast ( Clearblue digitális)! Most ilyenkor mi van?
2012. ápr. 18. 13:00
1/77 anonim válasza:
Ez az a fajta clearblue csík, ami miatt nem jó a cb-t választani. Vegyél egy sima gravi hcg-t, vagy gyógyszertárit, mert ez így most bármi lehet.
2/77 A kérdező kommentje:
Ezeket is mindet gyógyszertárban vettem! A gyógyszerész megesküdött rá,hogy ezek a legmegbízhatóbbak! Akkor úgy nézki kidobtam 4 ezer forintot az ablakon a semmire!
2012. ápr. 18. 13:03
3/77 anonim válasza:
szia.
Én mindkettő teszten 2 csíkot látok:)
szerintem babás vagy!!
4/77 A kérdező kommentje:
Szia! Én a romeden semmit nem látok :S! Viszont nagyon boldog lennék és a párom is ha jönne a baba!
2012. ápr. 18. 13:06
5/77 anonim válasza:
Hát ezen a Romeden semmi nincs szerintem. :O
6/77 anonim válasza:
utolsó vagyok.
Áttettem neked negatívba,nézzél rá ott is szépen látszódik a 2 csík,főleg a clearblue-n:
7/77 anonim válasza:
A clearblue a legdrágább, ezért esküszik rá a gyógyszerész, mindenféle vásárlói (szubjektív) és klinikai (objektív) tapasztalat alapján a leggyengébb minőségű indikátorcsíkkal bír.
8/77 anonim válasza:
holnap teszelj újat az a biztos.
nekem amúgy ez a Cb jól mutatta anno amikor a lányom meglepett minket.
mikor kellett volna amúgy megjönnie?
9/77 anonim válasza:
Én arra tippelek, hogy az egyik érzékenyebb teszt, mint a másik.
Mikor kellene/kellett volna megjönnie?
Ha két nap múlva reggeli első pisiből csinálsz egyet, biztosabbat mutat.
Én is vettem állandóan ezeket a drága gyógyszertári teszteket, majd a vaterán vettem 100ft/db áron és az is tökéletes eredményt mutatott minden esetben, akár volt baba, akár nem.
25hkm
10/77 A kérdező kommentje:
Igen a negatívon látszik a + a clearbluen de a romeden még így se semmi! A digitális tesztben bíztam,de az úgy döntött,hogy cserben hagy ma engem!
2012. ápr. 18. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!