Mai nap vettem 3 féle tesztet, mivel késik a mensesem! Az egyik teszt egy kicsit halvány de jól kivehető + t mutat ( Clearblue) a másik egyértelmű negatívat ( Romed) a harmadik pedig bemondta az unalmast ( Clearblue digitális)! Most ilyenkor mi van?
Attettem oket negativba,a Romed teszten nincsen 2 csik,viszont a clearblue-n igen,lehet a clearblue erzekenyebb teszt es azert mutatta ki? Mennyi ideje kesik a menszid?
Én azt mondom ez a clearblue halványan de pozitív.
Csinálj reggeli pisiből egy sima tesztet.pl dm-ben lehet olcsót kapni.
Drukkolok neked!!
nekem a rossamnnos a nemvárt napján mindháromszor megmutatta a babát! :) a saját gyártmányúról beszélek, a legolcsóbbról :)
sztema cb is szépen látszódik, pozi és én neked is babára tippelek!
majd írd meg!
Nálam is így volt, csak a medi-preg mutatott halvány pozit, gabriel meg az összes többi (nem tudom már a nevüket) mind negatív lett. Aztán a gyógyszertárban rám is rámsóztak egy digitális cb-t, az pozit mutatott. Két nap múlva még mindig nega lett az összes teszt szinte, de a cb digitális végig pozit mutatott. Cb-nak volt igaza:)
Szerintem ott a baba!
Üdv 19 hetes km
a CB-n látom a 2.csíkot, a másikon semmi.
szerintem terhes vagy, a CB pontosabb, érzékenyebb.
gratula. majd írj ha tesztelsz még.
2 kisfiú anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!