Mai nap vettem 3 féle tesztet, mivel késik a mensesem! Az egyik teszt egy kicsit halvány de jól kivehető + t mutat ( Clearblue) a másik egyértelmű negatívat ( Romed) a harmadik pedig bemondta az unalmast ( Clearblue digitális)! Most ilyenkor mi van?
Szia
Engedd meg ,hogy a saját tapasztalatomat irja le a cb-val kapcsolatban.
Az első babámat 4nappal a nemvárt előtt kimutatta. Jól láthatóan. Most megint babát szeretnénk,decemberben vettem megint cb-t, és olyan lett mint a tiéd. Az sajna negatív,nekem du-ánra meg is jött. Keress rá a neten,hogy ez a clearblue sajátossága,sokszor mutatja ezt a vékony vonalat,helytelenül. Akkor pozitív ez a fajta cb ha halványan akár ,de vastag vonallal jelzi a +.
De kívánom,neked hogy babád legyen,de ezek a tesztek negatívak.
(még a negatívba rakott képen is más színe van a függőleges vékony csíknak)
K
Értem! Kívánom,hogy sikerüljön.
Annyit még had írjak,hogy ha a negatívot nézed, akkor a függőlegesnek olyan színe van mint a kontrollcsíknak, nem pedig olyan mint a visszintes csíknak.
A legjobbakat)))
K
Sajnálom, hogy megjött.
De talán ha legközelebb kivárod a 30. napot és aztán tesztelsz, a legolcsóbb, 10es érzékenységű is ki fogja mutatni, nem kell több ezret tesztekre pocsékolni. Most megcsináltál 3at, mindez 4000ftba került. Ha neten kapható olcsót választasz és azzal csinálsz egy nap 3at, akkoris 300ft, nem 4000.
A legjobbakat a következő hónapra!!!
14es válaszoló vagyok.
Szerintem ez a cb akkor is pozitív.Nekem is hasonló volt.
A barnázgatás(ha nincs normális menzid) viszont jelezhet babát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!