Digitális clearblue tapasztalatok?
Szétszedted a digitális tesztet?
A clearblue alapvetően nem a legjobb, gyengébb minőségű az indikátor csíkja, de ez téves pozitív, és nem téves negatív tesztben szokott megnyilvánulni, és a hagyományos változatánál. Egyébként érzékenynek érzékeny, és egy szétszedett tesztet már nem értékelünk. Csinálj újat, ha úgy érzed, de erre az eredményre sokat ne alapozz.
(A digitális egyébként sem értékelhető úgy, mint a hagyományos terhesteszt.)
Én azért vettem, mert elegem volt a csíkok nézegetéséből. 2 percen belül + volt és további 1 perc után kiírta, hogy 2-3 hetes. Ennek ellenére mikor szétszedtem nem volt csík. Mondjuk én másnap szedtem szét.
Én az elmaradt mensi délutánján csináltam.
Ez a fajta elég megbízható. A másik verziót nem szeretem, az nekem nagyon sokszor álpozitív lett.
Nem gyenge teszt. Igaz, hogy tobb hcg kell, hogy kimutassa, de valamiert akkor is ez az egyik legjobb, talan mert nagyon jol magaba szivja a vizeletet. Ez a teszt erzekeny, mert nagyon jo minosegu. Nem vitatkozni akarok, de en tonnaszamra vettem teszteket, szinte az osszeset kiprobaltam, nem egyet. Digitalisbol is elhasznaltam rengeteget. Ez a legjobb. Nekem ez jelezte negy nappal menzesz elott, a 10es qupido negativ volt, de negy nappal kesobb is. Masnap mar a sima clearblue (azaz menzesz elot 3 nappal) is pozitiv volt.
A digitalist ha szetszeded es ket csik van, semmit nem jelent. De csinalj holnap meg egyet, hatha. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!