Ki használt már Claerblue digitális ovúlációs tesztet? Bevált?
Elso: szerintem te terhessegi tesztrol beszelsz, az kerul ket ezerbe kb., bar szerintem a digitalis talan kicsit tobbe. Az ovulacios teszt 7 darabos es 6-7 ezer korul van az ara.
Kerdesre a valasz pedig, en hasznaltam ezt a fajtat es mellette a coraxot is. Amikor az elso pozitiv napot jelezte a corax, akkor a CB meg negativ volt, majd a corax utolso pozitiv, harmadik! napjan volt lett csak pozitiv a CB, elegge meglepett, de en kivartam a kovetkezo napot, akkor mar negativ volt mindketto. Nekunk akkor sikerult is. Tehat, ha valaki az elso negativ napon probalkozik, ebbol a szempontbol mindegy. De, ha valaki a pozitiv napon szeretne probalkozni, akkor ebbol a szempontbol a CB pontosabb. Ha van ra penzed, en ajanlom.ezt a fajta tesztet. Nagyon szerettem hasznalni, a digi terhessegi tesztjet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!