Mai nap vettem 3 féle tesztet, mivel késik a mensesem! Az egyik teszt egy kicsit halvány de jól kivehető + t mutat ( Clearblue) a másik egyértelmű negatívat ( Romed) a harmadik pedig bemondta az unalmast ( Clearblue digitális)! Most ilyenkor mi van?
2012. ápr. 18. 13:00
61/77 A kérdező kommentje:
Azt nem hiszem lassan már másra nem bírok gondolni csak erre :)
2012. máj. 7. 22:14
63/77 A kérdező kommentje:
Nem bírtam az energiámmal és csináltam egy tesztet! Nagyon nagyon halvány 2. csík van rajta! csináltam képet nem tudom azon mennyire látni! Ettől még nem élem bele magam,mert csak 12.ére nem várom! [link]
2012. máj. 9. 22:55
64/77 anonim válasza:
ez pozitív. de ha április 18.-án teszteltél pozit akkor ennek már erősebbnek kellene lennie nem? vagy akkor jött meg utána és most nem jön majd meg?nem értem. vagy áprilisban a menszesz után teszteltél és azóta nem csak most??
65/77 anonim válasza:
Itt a nuttellas palacsinta. Hàt ez meg halovany. De nagyon izgulok ertetek. 2 nap mulva ujAT! milyen tesztet vettel?
66/77 A kérdező kommentje:
Ez lily teszt volt! Az utolsó előttienk: A feltett kérdéd óta egyszer volt mensesem ,most május 12.ére nem várom és remélem nem is lesz!
2012. máj. 10. 21:15
67/77 anonim válasza:
Ès ma, hogy érzed magad? Holnap nemkéne megjönnie neked. Holnap tesztelsz? Juuuuj, de izgulok. :-)
69/77 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bocsi,hogy hétvégén nem írtam,de kisfiammal állat kertben voltunk ( le voltam kötve :) ) Nem jött meg és egyenlőre semmi jele an mensesnek,de a test is negatív lett amit csináltam! Gabrielt vettem ez eléggé megbízható teszt! 16.áig várok mivel eléggé összevissza ciklusaim vannak nem kizárt,hogy kivételesen 28.napos lesz a ciklusom bár bízom benne ,hogy nem!
2012. máj. 13. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!