Férfiak! Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a harmadik
gyereketek nem tőletek van, hanem egy másik férfitől?
Figyelt kérdés
Egyébként jó a házasság, válni eddig nem akartatok. Hogy reagálnátok? Lenyelnétek a dolgot, amiatt hogy mondjuk nem tudtok szétköltözni anyagi okok miatt, illetve ott a másik kettő gyerek? Csak férfiak válaszát szeretném, szerintem ebben a nők nem tudják tökéletesen beleélni magukat. Életkort is kérek.
Érdekes egy-két férfi gondolkozása. Tegyük fel a legkisebb gyereked is már 5 éves neveled sajátodként, majd egy nap valahogy kiderül hogy nem a tiéd. Képes lennél kitenni a szűrét ennyi év után? Egyik pillanatról a másikra megutálnád a sajátodként nevelt gyerekedet?
2012. aug. 16. 13:46
12/45 anonim válasza:
Nem kell a gyereket utáni ahhoz hogy elváljak. Vagy minden elvált ember utálja a gyerekét? Nem a gyerek a lényeg hanem a megcsalás.
2012. aug. 16. 13:48
13/45 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy miért volt mással. Hogyha jó a házasság akkor meggondolnám hogy válok-e vagy sem de biztos, hogy egy ideig nem bíznék benne és lehet, hogy ezért később válni kellene. De az is lehet, hogy soha többé nem tudnék bízni benne és egyből válnék.
32/F
2012. aug. 16. 13:57
14/45 anonim válasza:
De képzeld, tudok olvasni. Nem bunkóztam és ócsároltam senkit, csak megkérdeztem, hogy ezt mégis hogy gondolják.
Egyébként meg bővebben is ki lehetne fejteni a kérdést. A harmadik gyerek mekkora? Vagy még nem született meg? Mert nagyon nem mindegy, hogy egy kisbabával vál az ember, vagy már egy nagyobb gyereket rak ki az apuka mert nem vérszerint rokonok...
2012. aug. 16. 14:03
15/45 anonim válasza:
14-es miért nem fogod már fel, hogy a kérdező NEM volt kíváncsi nők véleményére (ergo a tiédre sem), és ezt kétszer is kinyilvánította (a kérdésben és egy megjegyzésben)?! Nem kell "meggyőzni" a kérdezőt, az ördög ügyvédjét játszani, a kérdést relativizálni, stb. ehhez minden nő prímán ért.
2012. aug. 16. 14:06
16/45 anonim válasza:
Fogd fel, hogy nem a kérdezőhöz szóltam, hanem a többi apához, aki kitenné a többéves gyerekét amint kiderülne hogy nem az övé.
2012. aug. 16. 14:09
17/45 anonim válasza:
Bocsi, no vagyok, de a férjem 100 % hogy elválna.
25N-32F
2012. aug. 16. 14:15
18/45 anonim válasza:
A férfit, akitől van, kiherélném, a nejemet pedig kidobnám otthonról - a két saját gyermekem marad, a kakukkfiókát vigye magával.
2012. aug. 16. 14:27
19/45 anonim válasza:
Ja és 28F
2012. aug. 16. 14:28
20/45 anonim válasza:
És a kakukkfióka, aki apjaként szeret, zokogna, mert nem értené, hogy az apukája miért bánik úgy vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!