Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mit tennétek, ha...

Férfiak! Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a harmadik gyereketek nem tőletek van, hanem egy másik férfitől?

Figyelt kérdés
Egyébként jó a házasság, válni eddig nem akartatok. Hogy reagálnátok? Lenyelnétek a dolgot, amiatt hogy mondjuk nem tudtok szétköltözni anyagi okok miatt, illetve ott a másik kettő gyerek? Csak férfiak válaszát szeretném, szerintem ebben a nők nem tudják tökéletesen beleélni magukat. Életkort is kérek.

2012. aug. 16. 13:13
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
75%
Elválnék azon nyomban, lehetőleg vinném a 2 gyerekemet, ha erre találnék megoldást, márpedig szerintem találnék. :-)
2012. aug. 16. 14:34
 22/45 anonim ***** válasza:
50%

"És a kakukkfióka, aki apjaként szeret, zokogna, mert nem értené, hogy az apukája miért bánik úgy vele.

Hogy ti pasik, micsoda fatuskók tudtok lenni..."

Te aranyos, drága, naiv hölgyemény, akkor képzeld már el az alábbi szituációt: késő este van, amikor a pasid még nem jött haza, várod, várod, semmi, a telefont nem veszi fel. Aztán egyszercsak csengetnek, és ott áll a küszöbön, karjában egy kéthetes csöppség. Rád néz nagy szemeivel, és bűnbánón ezt mondja: "Tudod, tavaly nyáron, amikor azt mondtam, hogy üzleti útra megyek, nem ott voltam, hanem két utcával odébb keféltem rekedtre egy Andi nevű lányt, akit a közértben ismertem meg. Ő a szerelmünk gyümölcse, Zsoltika. Tudtam, hogy meg fog születni, de nem mertem elmondani. Mától viszont velünk fog élni, mert az anyukájának nem kell. Mostantól te leszel az anyukája."

Na és ha ezt elképzelted, és őszintén úgy érzed, hogy örömmel nevelnéd más fattyát, ami egy házasságtörő kapcsolatból származik (tudod: amikor a hátad mögött, neked végig hazudva), akkor azt mondom, gratulálok, emberségből ötös, de mi sajnos jobbára ilyen gyarlók vagyunk.

2012. aug. 16. 14:40
 23/45 anonim ***** válasza:
68%

Én sem tudnám nevelni tovább más gyerekét, mert ezzel hazudnék magamnak, és közben játszam el a jópofa papucs apukát, akit meggyaláztak, mert az asszonynak máshoz volt kedve?aztán majd jön még egy gyerek és mi meg lapitsunk a fűben? hát qrvára nem így megy! úgy kivágnám őt hogy megzavarodna.

Egyértelmüen válás! Nincs mese!

32/f

2012. aug. 16. 14:58
 24/45 anonim ***** válasza:
69%

Ja, még ráadásul szétkürtölném a világnak,

had szégyelje magát össze vissza!

32/f

2012. aug. 16. 15:01
 25/45 anonim ***** válasza:
73%
lepontoznak az asszonyok :D
2012. aug. 16. 15:29
 26/45 anonim ***** válasza:
52%

A kérdéshöz fűzött komment édes kevés ahhoz, hogy állást lehessen foglalni. Ezért is görcsöl a gyomrom a rögtönítélő törvényszék válaszaitól.

Kérdés: A második gyermek után milyen volt a házaséletetek? Nem volt szexuális elhidegülés? Hány éves a gyermek?

És tegyétek fel magatoknak a kérdést, kedves férfitársak: Ha egy kalandotokból nektek születik valahol, egy másik családban gyermek, akkor itt milyen kérdést tennétek fel? Akkor hogyan ítélkeznétek? Hogy csak egy kaland volt, és miért nem védekezett az a k....

64F

2012. aug. 16. 15:34
 27/45 anonim ***** válasza:
71%

"És a kakukkfióka, aki apjaként szeret, zokogna, mert nem értené, hogy az apukája miért bánik úgy vele.

Hogy ti pasik, micsoda fatuskók tudtok lenni..."

Én írtam ezt. Arról nem volt szó, mennyi idős a gyerek. És ha valakit a kakukkfióka hibáztathat, az az ostoba, riherongy anyja. Nem mondom, hogy soha nem látogatnám, meg ilyenek, mégis csak féltestvérei neki az én gyerekeim, meg nem ő tehet róla, de attól még nem az enyém, többé nem tudnék sajátként tekinteni rá. Én is csak áldozat volnék a szituációban, mint ő.

2012. aug. 16. 15:37
 28/45 A kérdező kommentje:
A gyerek 9,5 éves.
2012. aug. 16. 15:44
 29/45 A kérdező kommentje:
Egyébként a kisfiú egy angyalka és senki se kívánhatna tökéletesebb gyereket.
2012. aug. 16. 15:47
 30/45 anonim ***** válasza:
83%
És te ki vagy a történetben? Az apuka, aki nem tudja, mitévő legyen, vagy az anyuka, aki ezt az undorító helyzetet megteremtette?
2012. aug. 16. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!