2 császár után egy harmadik? Egyik orvos elutasítja, a másik "üdvözli". Kire hallgassak? Mennyire veszélyes a 3. császármetszés?
Két császár után már csak császárral lehet próbálkozni, a sima szülés túl nagy veszélyt jelentene.
De két császár után nem igazán kockáztatnék meg egy harmadik gyereket.
Nekem augusztusban lesz a 3. és egyben utolsó, mert elkötnek.
A középső gyerkőc 3 éves. Nekem nem mondta a doki, hogy valami gond lenne ebből, de remélem majd jobban figyelnek a műtétkor.
Kicsit azért parázok...
30 hkm
"2 császár után egy harmadik? Egyik orvos elutasítja, a másik "üdvözli". "
Hogyhogy elutasítja? Szakmai protokoll, h 2 császár után csakis császáros lehet már a szülés. )Miért, mit javasolt? Hüvelyi szülést? )
Amúgy ismerek egy olyan anyát, akinek 3 gyereke van és mind a három császárral született, úgyhogy lehetséges, sőt!
Nekem is 3 volt.
Testileg az első volt a legkeményebb, lelkileg a 2. A harmadikat viseltem minden szempontból a legjobban.
Jaaaa, akkor vágom, szóval még nem vagy terhes, csak vacillálsz, és az egyik arra gondolt, h 2 is elég lehet....
Hát nem tudom, fenttartom, h van olyan ismerősöm, aki 3 gyerekes és mind a 3 császáros szülés. Érdemes lenne mérlegelni, mi szól mellette és ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!