2 nap múlva esedékes, hogy megjöjjön de már ma reggel a harmadik napja, hogy reggel szédülök és egész napos enyhe hányingerem van a hőm 37?
Figyelt kérdés
Sajnos napi 4-5 cigit elszívtam mert leszokóban vagyok de most hála attól is hányingerem van ez lehet terhességi tünet?2012. jún. 23. 11:53
1/16 anonim válasza:
igen, lehet tünet. Próbálj tesztelni, ha már úgy is van tüneted.
2/16 A kérdező kommentje:
Most készülök mindjárt írok eredményt!
2012. jún. 23. 11:54
4/16 anonim válasza:
jaj de izgalmas!!!!!!!!!tedd le a cigit!!!!
5/16 A kérdező kommentje:
Megcsináltam Medilab(most olvastam egy csomó rosszat róla sajnos) olyan nagyon de nagyon halvány második csík van rajta :( lehet nem is csík csak a fényben látszik lehet,hogy szellem csíkot látok olyan szomorú vagyok :(
2012. jún. 23. 12:12
6/16 anonim válasza:
Nem baj az ha nagyon halvány, még mensi előtt jársz.
Ez már bíztató, csinálj a nem várt után is akkor már erősebbnek kell lennie.
esetleg képet rakhatnál fel róla.
7/16 anonim válasza:
dobj fel egy ÉLES képet róla, és megnézzük együtt!
8/16 A kérdező kommentje:
meg próbátam fényképezni de semmi nem látszik még a negatívon sem és egyedül vagyok itthon nem tudom senkinek meg mutatni majd 17 óra után jön a párom kiváncsi vagyok lát-e rajta valamit lehet én már odaképzelem
2012. jún. 23. 12:18
9/16 anonim válasza:
Az már lehet hogy késő mert ha megszárad a teszt akkor még fakul is.:(
10/16 A kérdező kommentje:
Hogyan tudok képet feltölteni?
2012. jún. 23. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!