Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hétfőn kellett volna megjönnie...

Hétfőn kellett volna megjönnie, de semmi. Kedden reggel teszteltem x-epillel negatívot :- ( ma már csütörtök van és még mindif semmi. SzeretnEm ha összejönne. Viszont egy negativ teszt után lehet hogy mégis terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Tipikus tüneteim nincsenek. Màshogy fàj a hasam mint szokott mensi előtt. Ennyi.
2012. jún. 21. 10:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Szerintem tesztelj újra egy másik fajtával!és ha az is negatív akkor menj orvoshoz!24 hkm
2012. jún. 21. 10:58
 2/24 anonim ***** válasza:
Clearblue-val tesztelj, az pontosabb! Én nagyon remélem, hogy baba.
2012. jún. 21. 11:03
 3/24 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem is volt ilyen, 6 napot késett, aztán megjött. Bekavarhat sajna a hőség is:(

Tesztlej megint, ha az is negatív, akkor valószínű csak késői pé-d volt, és nem baba. De drukkolok!

2012. jún. 21. 11:07
 4/24 A kérdező kommentje:
Holnap reggelre tervezek tesztelést Corax be sure-t vettem. Remélem + lesz, de mindenképpen írok! Csak az érdekelt hogy negatív után hagyjam, vagy még van esély rá. Remélem összejött.... ;-)
2012. jún. 21. 11:22
 5/24 anonim ***** válasza:
még lehet POZI!!MAJD IRJ
2012. jún. 21. 11:52
 6/24 anonim ***** válasza:
10 vagy 25-ös érzékenységűvel próbálkozzál.Szorítok.
2012. jún. 21. 12:19
 7/24 anonim válasza:

Ne aggódj, lehet még pozitív a teszted! Nekem a 8 hetes terhességet nem mutatta ki az X-epil. 1 hétre rá megint teszteltem egy hatalmas pozitívat :)

Pár nap múlva ismételd meg egy másik teszttel.

Szurkolok!

2012. jún. 21. 13:25
 8/24 anonim válasza:
A barátnőmnek két hét késés után is negatív volt a tesztje. Vasárnap született meg a lánya:)Szerintem lehetsz te is terhes negatív teszt után. Drukkolok!
2012. jún. 21. 13:26
 9/24 anonim ***** válasza:
simán lehetsz terhes, majd írj, VÁRJUK!!!!
2012. jún. 21. 15:44
 10/24 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy így drukkoltok, tényleg remélem, hogy összejön! :) A holnap reggeli teszt után mindenképpen írok! :)
2012. jún. 21. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!