Hétfőn kellett volna megjönnie, de semmi. Kedden reggel teszteltem x-epillel negatívot :- ( ma már csütörtök van és még mindif semmi. SzeretnEm ha összejönne. Viszont egy negativ teszt után lehet hogy mégis terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Tipikus tüneteim nincsenek. Màshogy fàj a hasam mint szokott mensi előtt. Ennyi.2012. jún. 21. 10:54
11/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Teszteltem reggel nagyon halványan látszik valami. Vagyis ugy vettem ki. Viszont nem merek még örülni. Majd duán veszek még x-epilt meg még egy coraxot. Aztán vasárnap újra tesztelek. Ha addig meg nem jön...
2012. jún. 22. 06:47
12/24 A kérdező kommentje:
Meg persze, ha kibírom addig. :-P
2012. jún. 22. 06:49
13/24 anonim válasza:
Hű, egyre izgibb! :D Nagyon örülök! Nem teszed fel a képet a tesztedről?
14/24 A kérdező kommentje:
Hát most épp dolgozom... Nem tudom feltölteni. Amúgy feltenném, ha tudnám hova... :-) segítetek? Előre is köszi!
2012. jún. 22. 10:33
15/24 anonim válasza:
feltöltés:
www.kepfeltoltes.hu-------itt beilleszted a képet a felső legelső sorban a tallózásnál és a lap alján lesz egy olyan hogy direkt link a képhez azt kijelölöd, jobb klikk másolás és ide beilleszted egy kommentbe.
remélem érthető voltam, de ha rámész az oldalra ott már értelemszerűen fogod tudni. VÁRJUK!
16/24 anonim válasza:
11.24-es vagyok, ha megvan a kép a tallózás után, akkor lejebb lesz hogy "feltölt" arra kattints és utána lent jelölöd ki a direkt link a képhez és onnan illeszted be ide.
17/24 anonim válasza:
nekem is extra halvány...mutasd a képet!!!!Ez nagyon izgi:)))Szorítunk!!!:)))
18/24 A kérdező kommentje:
Most nagyon el vagyok keseredve mert szerintem annyira akarom már, hogy beleképzeltem azt a reggeli csíkot, hiszem mire hazajöttem már nem is láttam, vagy már nem is tudom! :( Aztán elmentem és vettem xepilt és csináltam egyet most... nem tudom miért... és nem látok már rajta én semmi... Higgyétek el... majd megpróbálom vasárnap. Lehetek még terhes vagy adjam fel?
2012. jún. 22. 17:38
19/24 anonim válasza:
Ne add fel! Reggel van a legtöbb hcg a vizeletben. Szerintem ugyanolyan tesztel holnap reggel is pozi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!