Akinek az első két szülése hüvelyi volt, a harmadik pedig császár, ott milyen okból lett szükséges az operáció?
Értem. Ugye így nem lett semmi baja a babádnak, hogy időben közbeléptek?
(Azok is válaszolhatnak nyugodtan, akiknek 3 természetes szülés után lett a 4. császár vagy ha van itt nagyon nagycsaládos, akit a többedik babánál császároztak, annak az okára is kíváncsi vagyok, amennyiben nem titok.)
Örülök, hogy minden rendben a babával.
Én még csak a közepén tartok (21. hét), nincs semmi bajom, csak picit elkezdtem félni, hogy mi van, ha császározni kell. Múltkor néztem egy kilencgyermekes anyukát a tévében, mindegyik szülése spontán volt, ugyanakkor a nagymamám említette, hogy a szomszédasszonyát a negyedikkel megcsászározták. Jó, minden terhesség más és más, mindig adódhat valami komplikáció, ami miatt műtéttel kell befejezni a terhességet, csak olyan furcsa, hogy van, aki 10 vagy még több gyereket tud simán szülni, mást meg a harmadikkal-negyedikkel (amikor előtte már több babát is simán meg tudott szülni) császározni kell. Persze ha muszáj, akkor muszáj és inkább legyen egészséges, minthogy baja legyen, mert simán akarnám megszülni, de picit félek.
Elég bugyután hangzik, tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!